Gigi Becali vrea să-l transfere urgent pe De Nooijer

Exclusiv Becali, contracronometru! De ce insistă patronul FCSB să-l transfere pe De Nooijer în următoarele 48 de ore

23.07.2019, 15:36
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Sepsi - FCSB 0-0 | Roș-albaștrii au probleme în continuare de lot, după cum s-a plâns și antrenorul Bogdan Andone, care l-a acuzat voalat pe Gigi Becali că a renunțat prea ușor la doi jucători, care ar fi fost titulari în partida de la Sfântu Gheorghe.

Patronul are însă ideile sale, de la care nu abdică ușor! Acum este contracronometru! Vrea să rezolve problema fundașului stânga și să-l transfere de urgență pe Bradley de Nooijer (21 de ani), de la FC Viitorul.

Inițial, Becali a spus că nu se grăbește cu achiziția olandezului, mai ales că și Gică Hagi i-a transmis că vor relua discuțiile după dubla grupării din Ovidiu cu Gent. Situația s-a precipitat însă după ce latifundiarul din Pipera a fost informat că dacă De Nooijer va apuca să joace fie și un minut în ”dubla” Viitorul - Gent și va fi transferat mai apoi de FCSB, gruparea roș-albastră nu-l va putea utiliza pe jucător decât din faza grupelor, desigur dacă vicecampioana Ligii 1 va ajunge acolo.

În consecință, Gigi Becali a început o ofensivă contraconometru pentru a rezolva acest transfer al lui De Nooijer până joi seara, înaintea partidei dintre Gent și Viitorul, din Belgia, care va începe la ora 21:30.

Gigi Becali, contracronometru! Când se poate face transferul lui De Nooijer

ÎN DIRECT la Digi Sport, Gigi Becali a anunțat luni seara că a făcut o nouă ofertă pentru olandez. ”De Nooijer, stai să vedem. Nu îmi convine nici mie situația în care suntem. Mă gândesc dacă să mai dau bani.

Am ajuns la 850.000 de euro cu De Nooijer”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Cum spuneam, asta era situația luni seara. Marți, însă, Becali a aflat că degeaba îl va transfera pe De Nooijer după turul doi preliminar al Europa League, pentru că-l va putea folosi pe jucător doar în campionat.

Pe de altă parte, Hagi a spus răspicat că nu mai vinde niciun jucător până după dubla cu Gent și că va stabili strategia viitoare în funcție de acest rezultat. 

FCSB nu-l mai vrea decât pe De Nooijer! Florin Ștefan nu mai reprezintă o soluție

Helmut Duckadam (60 de ani), președintele onorific al FCSB, a reiterat ceeea ce Gigi Becali a declarat recent, și anume că Florin Ștefan, de la Sepsi, nu mai reprezintă o soluție pentru roș-albaștri. Un milion de euro au cerut șefii clubului pentru internaționalul U21.

”Vrem să luăm un fundaș stânga bun pe bani. Am putea să îl luăm pe De Nooijer, dar după acest meci cu Gent. Ganea nu este neapărat o soluție. Nu a jucat de mult timp. Dacă nu îl luăm pe De Nooijer, nu mai luăm alt fundaș stânga.

Așteptăm să își revină Stan și Momcilovic. De ce să dai un milion de euro pe un fundaș stânga când mai ai doi?”, a spus Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Bradley de Nooijer a disputat 3 meciuri în acest sezon pentru Viitorul și și-a trecut în cont două pase decisive. Jucătorul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 1.8 milioane de euro.

Etichete: gigi becali , bogdan andone , viitorul gent , transferuri fcsb , bradley de nooijer , de nooijer fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Darius Olaru a ratat un penalty!

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Campion cu FCSB, Alexandru Băluță a spus cum are ”cele mai bune discuții” cu Gigi Becali

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”