Gigi Becali exultă! Atacanții FCSB au marcat aproape cât întreaga echipă a Craiovei sau cea a CFR-ului

02.02.2019, 10:19
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a terminat prima parte a sezonului pe locul al doilea, la șase puncte în spatele celor de la CFR Cluj, dar se poate mulțumi momentan cu faptul că are cea mai bună ofensivă din Liga 1. Roș-albaștrii au marcat 40 de goluri până acum, în timp ce U Craiova 1948 și CFR Cluj completează podiumul cu 37, respectiv 35 de goluri. Gigi Becali exultă pentru că atacanții aduși de el încep să dea rezultate.

"Până acum un an, poate că era Mitriţă cel mai valoros din România. Acum nu mai e. A început Man, e Tănase ... Sunt jucători prea valoroşi. Nu poate Mitriţă să-i întreacă pe Man şi pe Tănase.

Vorbim pe bani. Eşti atât de valoros câţi bani se dau pe tine. Hai să vedem pe câţi bani o să plece Man şi pe câţi bani pleacă Mitriţă. Hai să vedem pe cât o să plece Tănase şi pe cât pleacă Mitriţă. N-am spus şi de Coman, că nu ştiu sigur. Dar de Tănase şi de Man ştiu sigur că vor costa mai mult", spunea Gigi Becali înainte ca Universitatea Craiova să reuşească un transfer de senzaţie: Alexandru Mitriţă la New York City pentru 7,4 milioane de euro.

Așadar, Mihai Teja (40 de ani) pornește ofensiva pentru titlul 27 din istoria clubului cu niște atacanți letali. Gigi Becali nu mai vrea ca FCSB să rateze titlul și de aceea l-a adus la echipă și pe Ioan Hora (30 de ani), asta după ce negocierile pentru Carlos Fortes (24 de ani) s-au împotmolit. Între timp, portughezul a ajuns în Bănie.

Harlem Gnohere este golgheterul FCSB

De departe, cel mai prolific jucător al roș-albaștrilor este Eddy Harlem Gnohere (30 de ani), marele absent al meciului Dunărea Călăraşi-FCSB. Atacantul născut la Paris a marcat 11 goluri, în 17 meciuri și rămâne vârful de lance al vicecampioanei, mai ales că se pare că va mai continua la FCSB măcar până la vară. ”Bizonul” este urmat în acest top al marcatorilor de Florin Tănase (24 de ani) și de Florinel Coman (20 de ani), ambii cu câte 7 goluri.

La golurile marcate de către roș-albaștri a contribuit și Dennis Man, cotat de Becali la 100 de milioane de euro, prin 6 reușite, în timp ce Raul Rusescu închide topul marcatorilor cu câte 3 goluri. El își poate îmbunătăți însă cifrele, mai ales că va fi titular în primul meci oficial al anului, unul în care vicecampioana nu are voie să se împiedice.

  • Florinel Coman - 7 goluri, 6 pase de gol
  • Florin Tănase - 7 goluri, 5 pase de gol
  • Dennis Man - 6 goluri, 3 pase de gol

În afara fotbaliștilor de atac din lotul lui Teja, Lucian Filip și Ovidiu Moruțan sunt singurii jucători din lot care și-au trecut numele pe tabela de marcaj, ambii cu câte două goluri.

"Gnohere se află într-o stare bună, iar la acest moment nu avem probleme de lot. Dacă va pleca, noi avem deja soluții, avem deja trei atacanți în lot. Noi îl dorim continuare la echipă, dar avem și alte nume pe listă”, a afirmat Mihai Teja în conferința de presă de dinaintea partidei.

”O să vedeți o nouă FCSB. Vor fi chiar mai puternici!”. Concluzie după cantonamentul din Spania

FCSB s-a mai despărțit de un jucător cu 24 de ore înaintea primului meci oficial al sezonului, cel cu Dunărea Călărași, programat mâine, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1Antonio Jakolis (26 de ani) a semnat cu APOEL Nicosia și a și plecat spre noua sa echipă, fără a arunca cu venin în spate. Dimpotrivă, mijlocașul croat este convins că roș-albaștrii vor fi mai puternici în partea a doua a sezonului și a explicat și de ce.

”Nu am niciun regret că am venit la Steaua, pentru că am fost la cel mai mare club din România. A fost alegerea mea și mă bucur că am făcut-o. Steaua are cei mai buni jucători din România , iar cu Matei și cu Stoian  vor fi chiar mai puternici”, a spus Jakolis, înainte de a se îmbarca, prezent fiind pe Aeroportul Henri Coandă.

Programul transmisiunilor TV, din etapa a 22-a, și televizările

Vineri, 1 februarie

Concordia - FC Botoșani 17:00 - Digi Sport 1

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 20:00 - Digi Sport 1

Sâmbătă, 2 februarie

Dunărea Călărași - FCSB 14:00 - Digi Sport 1

CFR Cluj – FC Hermannstadt 20:00 - Digi Sport 1

Duminică, 3 februarie

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe 17:00 - Digi Sport 1

FC Viitorul - CS U Craiova 20:00 - Digi Sport 1

Luni, 4 februarie

Dinamo București - CSM Poli Iași 20:00 - Digi Sport 1

Etichete: raul rusescu , florin tanase , florinel coman , harlem gnohere , dennis man , transferuri fcsb , dunarea fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Citeşte şi

Anunțul venit din Italia despre Dennis Man! Starea fotbalistului român

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”