Gigi Becali și Ilie Dumitrescu / Colaj Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali, temperat de Ilie Dumitrescu în legătură cu noul geniu de la FCSB: ”Ne pripim, dar a fost inspirat!”

articol scris de Digi Sport
08.01.2021, 23:24
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali face colecție de ”perle” la FCSB - după Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruțan, patronul grupării de pe primul loc în Liga 1 a anunțat că va încasa o sumă record pe puștiul Octavian Popescu. 

Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Gică Hagi și susține că nu-l va vinde sub 40-50 de milioane de euro.

Ilie Dumitrescu a auzit declarațiile și nu-l contrazice pe patronul de la FCSB, însă i-a temperat entuziasmul în privința comparațiilor cu Hagi.

”Gigi Becali este o persoană autorizată, și-a câștigat dreptul să declare ce vrea, dar ne pripim atunci când îl punem acolo lângă Hagi. Eu am o chestie cu Mutu, e un jucător de referință, e greu să-l pui și cu Chivu, Gică Popescu.

Dar pot să spun că a fost inspirat când l-a semnat pe copilul ăsta. Așa cum a fost inspirat și cu Nicolae Stanciu, a insistat pentru el atunci. Gigi e norocos, are simțul de a investi.

Octavian Popescu îmi place, are inițiativă, intră în adversar, are inteligență tactică, arată maturitate pentru vârsta lui cum nu mulți au demonstrat la debut. Poate doar Florinel Coman, care are ceva genetic ca personalitate în joc.  

Acum lui Octavian îi trebuie tonus, să urmeze un program special, să capete masa musculară, dar va fi un asset important,” a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Cine e fotbalistul de geniu de la FCSB pe care Gigi Becali îl va vinde pe o sumă record

Gigi Becali este extrem de încântat de faptul că are în lot un tânăr fotbalist, despre care crede că va ”călca” pe urmele lui Gică Hagi.

”Cel mai mare jucător din toate timpurile a fost Hagi. Iar jucători precum Hagi, Messi, Ronaldo sunt fenomene. Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta”, a decretat Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Tânărul mijlocaș din lotul FCSB-ului pare a fi impresionat pe toată lumea în cantonamentul din această iarnă. MM Stoica i-a transmis lui Becali chiar faptul că ”vedetele” Man, Coman și Moruțan ar fi fost deja eclipsate de tânărul Popescu.

MM mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Atunci, înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun. Dacă am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura”, a completat omul de afaceri. 

Octavian Popescu îl încântă pe Gigi Becali: ”N-am avut marfă care să-mi permită să fac bani!”

Gigi Becali crede că strategia sa legată de vânzarea fotbaliștilor va da roade într-o zi. Mai mult, e convins că Popescu va fi jucătorul cu care va sparge toate recordurile în materie de transferuri în România.

În plus, omul care decide totul la FCSB este mulțumit și de Ovidiu Perianu, un alt tânăr talent.

”Ce jucător a făcut 30 de milioane de euro și l-am vândut cu 10 milioane de euro? Eu n-am avut marfă care să-mi permită să fac bani. Eu am vândut marfa mai scumpă decât costa ea.

Au fost jucători pe care-i dădeam și cu 2-3 milioane mai puțin. Cu ajutorul lui Dumnezeu, luăm campionatul, mergem în UCL și îi dau în campionate tari.

Perianu, 18 ani, ăsta nu e fenomen, nu e geniu, dar o să vedeți ce joacă el. Nu vreau să-l laud și pe el, vreau să spun doar de Popescu, o să vedeți ce va fi Popescu”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Etichete: ilie dumitrescu gigi becali , analiza ilie dumitrescu , octavian popescu fcsb , octavian popescu viitor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”