Alexandru Albu și Andrei Borza Foto: Sport Pictures

Exclusiv Giuleștenii, avertizați, după amenda record pe care au primit-o Alexandru Albu și Andrei Borza: ”Asta e problema la Rapid!”

articol scris de Digi Sport
26.02.2024, 16:37
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Imediat după eșecul suferit de Rapid în fața celor de la Poli Iași, scor 1-3, Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club din Iași.

Albu a negat inițial că ar fi ieșit în club după meci, dar imaginile apărute în mediul online l-au contrazis pe mijlocașul giuleștenilor.

Florin Bratu a comentat scandalul de la Rapid în care sunt implicați Alexandru Albu și Andrei Borza

În urma acestui episod, cei doi fotbaliști ai giuleștenilor au primit cea mai mare amendă din istoria clubului alb-vișiniu, câte 10.000 de euro.

Florin Bratu a comentat ultimul scandal de la Rapid. Prezent în studioul emisiunii Liga Digisport, fostul dinamovist a transmis că, în opinia sa, pedeapsa aplicată celor doi fotbaliști a fost una destul de dură.

Fostul fotbalist a explicat cum pot gestiona cei de la Rapid. Bratu susține că cei din conducerea giuleștenilor au două variante: fie să îi reprimească imediat în lot după amenda pe care le-au dat-o celor doi jucători, fie să îi excludă din lot pe o perioadă nedeterminată. 

Bratu consideră că cea de-a doua variantă este destul de riscantă în condițiile în care între Rapid și liderul FCSB este o diferență de 10 puncte, iar giuleștenii își doresc să micșoreze acest ecart până la finalul campionatului regulat.

Sunt mai multe metode de a gestiona această situație. Dacă mă întrebi pe mine, Rapid este pe un fond bun și are nevoie ca, în cadrul lotului, al grupului, să își păstreze unitatea și calitatea rezultatelor. Mă gândesc că dacă acea amendă de 10 mii de euro este reală, cred eu că este super suficient.

Am învățat că pe fotbalist îl doare cel mai tare atunci când îl amendezi, când îi iei din bani. Bineînțeles, să își ceară scuze în fața celorlalți, pentru că nu au procedat bine, să îi reprimească și să aibă o discuție cu ei pentru a pune o presiune pozitivă în următoarele meciuri, în așa fel încât ei să dea un randament mai mare, să simtă presiunea aia pozitivă, să spună ’dom-le, oamenii m-au iertat, am plătit din punct de vedere financiar, dar acum trebuie să demonstrez de ce sunt în primul 11’.

Mai e varianta să îi excluzi din lot, îți asumi acest lucru, vrei să dai un exemplu, până la un moment dat, pentru că, totuși, sunt doi jucători cu contracte, doi jucători titulari. Aștepți momentul în care, în funcție de randamentul lor, de feedback-ul celor de la echipa a doua, să îi reprimești.

Dar te gândești cu cine îl înlocuiesc pe Borza, e under, pe Albu, el nu e un jucător sclipitor, dar e un jucător constant, cu inimă, care îți aleargă, un jucător acceptat, are o oarecare vechime, e clar că și de el ai nevoie, pentru că, atunci când a lipsit Albu, Rapid a avut o ușoară problemă la mijlocul terenului. Odată cu venirea lui, paradoxal sau nu, Rapid a mers mult mai bine la mijlocul terenului.

Îți asumi acest lucru pe o perioadă nedeterminată, îi trimiți la echipa a doua, îi ții o săptămână, două, trei și asta este, încerci să ai aceleași rezultate cu cei pe care îi ai. Problema la Rapid este că trebuie să câștige meciurile următoare, ca, în momentul în care ajunge la ultimul meci din campionatul regulat împotriva FCSB-ului, să micșoreze această distanță”, a spus Florin Bratu la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Declarațiile făcute de Florin Bratu la emisiunea Liga Digisport

Etichete: rapid , florin bratu , club , alexandru albu , andrei borza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adio, Ianis Hagi! Galatasaray vrea să-l transfere pe fotbalistul de 39.000.000€

A venit nota de plată după haosul provocat de ultrașii lui FCU Craiova: comunicatul Jandarmeriei

Prima ofertă pentru Constantin Budescu, după ce și-a reziliat contractul cu echipa lui Gheorghe Hagi

Ange Postecoglou, consternat de fanii lui Tottenham înaintea duelului cu Manchester City: ”Nu voi înțelege niciodată”

Citeşte şi

Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu

Exclusiv Răbufnire în direct: ”De ce nu poate să antreneze Rapidul? Nu am nimic cu ei, dar nu știu nimic”

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”