Gregory Tade se pregătește pentru a evolua la a treia echipă din Liga 1, după CFR și FCSB

Gregory Tade a trecut cu bine vizita medicală! Va semna AZI cu Dinamo

12.11.2018, 11:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Dinamo - FCSB 1-1 | Mircea Rednic (56 de ani) continuă achizițiile la Dinamo. Așa cum a spus imediat după derby-ul de duminică seară, Gregory Tade (32 de ani), fostul atacant al FCSB, dar și al celor de la CFR Cluj și fost golgheter al Ligii 1, este foarte aproape de a semna contractul cu roș-albii.

Vârful francez a fost luni dimineață la Institutul Național de Medicină Sportivă unde a efectuat vizita medicală, peste care a trecut cu bine, susține doardinamo.ro. Tade este așteptat la sediul clubului, situat la Hotelul Rin, acolo unde va parafa o înțelegere cu gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” până la vară, cu drept de prelungire. 

Gregory Tade, eşec total la FCSB

După ce a fost cel mai bun marcator al campionatului Tade, care are dublă cetățenie franceză și ivoriană, s-a transferat la FCSB, la capătul unor negocieri de lungă durată. Totuşi, experienţa sa în tricoul roş-albaştru a fost un eşec total.

Atacantul care în prezent are 32 de ani a marcat doar 4 goluri pentru FCSB în Liga 1 şi 7 în toate competiţiile. Contractul i-a fost reziliat, iar francezul a plecat în Qatar, apoi a revenit în Europa, la Maccabi Petah Tikva, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut, după ce a înscris de patru ori în 25 de prezenţe.

Liber de contract în acest moment, Tade a mai evoluat de-a lungul carierei la Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St Johnstone.

Probleme ofensive la Dinamo

"Dacă azi aveam un atacant bun, câştigam fără probleme", a spus Rednic, după derby-ul cu FCSB. Ulterior, la conferinţa de presă, a rostit numele lui Harlem Gnohere, vârful pe care l-a dus la Dinamo, dar care acum joacă pentru roş-albaştri. "Bizonul" a avut un meci de coşmar contra alb-roşiilor, ratând un penalty şi fiind eliminat.

Însă problemele ofensive ale lui Dinamo sunt mult mai mari. Cu o singură victorie în ultimele nouă etape, "câinii" nu au mai marcat mai mult de un gol într-o partidă de campionat de la sfârşitul lunii septembrie, când s-au impus cu 2-1 în faţa Hermannstadt.

În total, Dinamo are doar 15 goluri înscrise în Liga 1. Doar cinci echipe stau mai rău din acest punct de vedere: FC Voluntari, Hermannstadt, Poli Iaşi, Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna.

Etichete: mircea rednic , transferuri dinamo , gregory tade , atacant dinamo , dinamo-fcsb 1-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă