Jucătorii celor două echipe în Hermannstadt - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Hermannstadt - Dinamo 3-0. ”Câinii”, făcuți șah-mat în doar 7 minute! Debut cu stângul în play-out pentru Kopic

articol scris de Digi Sport
17.03.2024, 20:17
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Hermannstadt și Dinamo s-au înfruntat, în direct la Digi Sport 1, în cadrul primei etape din play-out-ul SuperLigii, iar sibienii s-au impus categoric, cu scorul de 3-0.

Meciul dintre Hermannstadt și Dinamo a putut fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt - Dinamo 3-0. ”Câinii”, răpuși în doar 7 minute

Istoria meciului dintre Hermannstadt și Dinamo s-a scris în prima repriză. Ianis Stoica a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 14, dar a continuat să fie periculos la poarta lui Golubovic și a marcat în minutul 38.

Trei minute mai târziu, Raul Opruț a majorat diferența sibienilor, ca Neguț să facă 3-0 în minutul 45+1.

Repriza a doua a fost jucată într-un ritm mult mai slab, iar tabela a rămas neschimbată.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt este pe locul 8, cu 23 puncte. De partea cealaltă, Dinamo a rămas pe 14, cu 15 puncte, dar poate fi depășită de FC Voluntari.

VIDEO cu rezumatul meciului Hermannstadt - Dinamo 3-0

Clasamentul din play-out-ul SuperLigii

Clasament play-out / Foto: Digi Sport

Ce a spus Marius Măldărășanu înaintea meciului cu Dinamo

Avem aceste 9 meciuri în care trebuie să dăm totul și pentru ei pentru că ne susține și ne-au arătat asta, că ne susțin necondiționat. Meciul cu Dinamo nu îl consider o revanșă.

Ce s-a întâmplat atunci, jucătorii nu au avut nicio vină. Pur și simplu este primul meci din play-out, un meci foarte important. E important să începem primele 3, 4 meciuri din play-out bine, atunci se poate decide totul.

Dar luând așa strict echipa Dinamo este poate cea mai în formă echipă din această a doua parte a sezonului datorită numărului de puncte, o echipă care joacă până la rezultat din cauza poziției în clasament, vorbesc încă de la începutul acestei perioade a doua.

Cum vor aborda ei meciul probabil la fel ca în prima repriză din retur. Trebuie să avem răbdare, pentru că se apără supra aglomerat sunt foarte rapizi pe tranziție pozitivă, așa am luat și golul trebuie să învățăm din greșeli.

În rest, trebuie să avem răbdare împotriva unei echipe care dacă se va apăra supraaglomerat cu atât ne va crea probleme și ne va fi mult mai greu. Dar jucăm acasă așteptăm să câștigăm acest meci”, a declarat Marius Măldărășanu, la conferința de presă.

Discursul lui Zeljko Kopic despre meciul cu Hermannstadt

”Este primul meci al acestei părți a sezonului. Referitor la echipă, am avut ceva probleme în timpul săptămânii, vrem să găsim cele mai bune soluții pentru primul unsprezece şi banca de rezerve.

Concentrarea şi motivația sunt la cote ridicate. Sper să fim la înălțime cu Hermannstadt, ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu. În fața propriilor fani am câştigat cu 1-0, a fost greu, am avut perioade grele atunci, dar ştim cum joacă Hermannstadt şi vom fi pregătiți.

Jucătorii sunt pregătiți şi cred că va fi un meci bun de ambele părți. Toate meciurile sunt importante acum, nu e meci mai important decât altul. Trebuie să dăm maximum.

Ne gândim la fiecare meci în parte, distanța dintre echipe nu e mare, sunt aproape unele de altele, vom vedea după 3-4-5 meciuri cum vom sta în clasament.

Am avut ceva probleme cu starea de sănătate a unor jucători, răceli, unii au avut febră, poate un virus. O să vedem ce jucători vor fi pregătiți până duminică”, a spus Zeljko Kopic.

Etichete: marius maldarasanu , zeljko kopic , hermannstadt dinamo , prima etapa play out


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a ieșit de la negocierile pentru Florinel Coman și a dezvăluit totul

”Decizia grea” pe care trebuie să o ia Barcelona în mercato de vară

Gigi Becali, glumă după glumă: ”Voiam să plec, dar nu mai plec, stau cu Lucescu”

Ce a spus Jude Bellingham, înainte de a-și întâlni fosta echipă în finala Champions League

Citeşte şi

Marius Măldărășanu, nervos după FC Hermannstadt - Poli Iași 0-1: ”Cea mai slabă repriză de când sunt aici!”

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

PEROZAlina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”