Yazalde a marcat în Hermannstadt - FC Argeș / Foto: captură Digi Sport

Video Hermannstadt - FC Argeş 4-1. Sibienii au făcut instrucție cu echipa lui Prepeliță și Ianovschi. Piteștenii pot rata play-off-ul

articol scris de Digi Sport
03.04.2021, 16:53
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în fața celor de la FC Argeș și ajunge la 26 de puncte în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Malele a avut prima ocazie de a înscrie în minutul 23, dar a ratat un penalty. Figueiredo a respins, dar lovitura s-a repetat, pentru că portarul nu a avut un picior pe linia porții. Atacantul lui FC Argeș a înscris din a doua încercare pentru echipa lui Mihai Ianovschi.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În minutul 43, Yazalde a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, din 3 metri, după o centrare a lui Petrescu, și tot el a dus scorul la 2-1 în partea secundă, după o centrare din corner. Aosman a dus scorul la 3-1. Acesta l-a executat cu o ”scăriță” pe Greab după o pasă superbă a lui Belu.

Scorul final a fost stabilit de Mățel, cu o execuție perfectă din lovitură liberă, iar Hermannstadt - FC Argeș s-a terminat 4-1.

După acest meci, Hermannstadt ajunge la 26 de puncte în Liga 1, iar FC Argeș rămâne pe locul opt, cu 37 de puncte, și poate rata matematic calificarea în play-off dacă FC Botoșani o va învinge în această etapă pe Viitorul.


Hermannstadt-FC Argeş, Live Video pe Digi Sport 1 de la ora 15:00

Cu antrenor nou după demisia lui Liviu Ciobotariu, Hermannstadt este pe loc retrogradabil, iar după jocul cu FC Argeş va urma cel cu Poli Iaşi.

Pentru sibieni, două înfrângeri ar însemna, practic, condamnarea pentru că toate celelalte echipe din faţa lor sunt considerate mai puternice valoric şi pot lua un avans important.

De aceea, cu atât mai important este jocul de azi cu FC Argeş pentru a nu pierde contactul cu celelalte echipe.

Hermannstadt-FC Argeş, Live Video. Piteştenii sunt pe locul 5 all-time în Liga 1 la meciuri câştigate

FC Argeş a disputat 1432 de meciuri în prima divizie şi chiar dacă după Revoluţie nu a mai avut strălucirea din vremea când câştiga titlurile de campioană cu Dobrin şi Halagian, echipa are victorii mai multe decât înfrângeri: 580-566!

Într-un astfel de clasament, piteştenii sunt pe locul 5, cu un procent de 40,5 la sută, ierarhia fiind condusă de FCSB, cu 55,7 la sută.

Retrogradată în 2009 din cauza scandalului de corupţie în care a fost implicat patronul Cornel Penescu, echipa a intrat în faliment în 2014, reînfiinţată şi promovată în 2020 în Liga 1.

Clasament Liga 1

Din etapa a 29-a s-au jucat vineri Academica-Poli Iaşi, 2-1, şi Gaz Metan-Astra Giurgiu, 0-0.

Etichete: clasament liga 1 , meciuri liga 1 , hermannstadt fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Video Liga 2, play-off. S-a încheiat etapa a treia. Rezultate surprinzătoare și clasamentul

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale