Chamed a egalat pentru Gaz Metan Mediaș în meciul cu Hermannstadt / Foto: captură Digi Sport

Video Hermannstadt - Gaz Metan 1-1. Remiză în derby-ul Sibiului, la revenirea lui Mihai Teja pe banca medieșenilor

articol scris de Digi Sport
03.02.2021, 16:50
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Gaz Metan Mediaș nu a avut noroc la revenirea lui Mihai Teja pe bancă și a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, în derby-ul local.

Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 1-1. Chamed a egalat pentru medieșeni cu un supergol

Meciul a început cu șutul lui Horșia, respins în corner de portarul lui Hermannstadt. Tot Gazul a atacat, dar nici Ronaldo Deaconu nu l-a putut învinge pe Figueiredo.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt a dat primul semn la poarta medieșenilor în minutul 16, prin Petrescu, dar tot echipa lui Teja a fost mai periculoasă, când mingea trimisă de Ronaldo Deaconu a ocolit vinclul.

Cea mai mare ocazie a Mediașului a avut loc în minutul 40, când Figueiredo l-a blocat pe Valente. Hermannstadt a deschis scorul în minutul 57, prin Mayoral, după o greșeală mare a lui Yuri, apoi Addae a vrut să "rupă poarta" cu un voleu care a trecut peste.

Mediașul a egalat în minutul 72, prin supergolul lui Chamed, iar Valente a ratat ultima ocazie a Gazului și a meciului. Echipa lui Liviu Ciobotariu a câșigat ultima dată pe 13 decembrie. De atunci, echipa a înregistrat patru remize și cinci înfrângeri.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Meciul dintre Hermannstadt și Gaz Metan poate fi urmărit de la ora 15:00 ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Cu stadionul de la Sibiu în plin proces de modernizare, Hermannstadt joacă meciurile de pe teren propriu la Mediaș. Astăzi, Gaz Metan va fi echipa oaspete chiar pe propriul stadion.

Hermannstadt - Gaz Metan, ora 15:00, pe Digi Sport 1. Derby la Sibiu

Echipa lui Liviu Ciobotariu caută prima victorie în 2021 chiar în fața rivalei din Sibiu. Ultimul succes al lui Hermannstadt a fost pe 13 decembrie, un 3-2 cu FC Voluntari. De atunci, echipa a înregistrat trei egaluri și cinci înfrângeri.

De partea cealaltă, Gaz Metan va juca primul meci cu Mihai Teja pe banca tehnică. Acesta l-a înlocuit pe Jorge Costa, care a ceurt să plece de la club.

Cel mai probabil, Teja va avea ca obiectiv calificarea în play-off. Medieșenii sunt pe locul zece, cu 24 de puncte, la patru puncte de Chindia, ocupanta locului șase.

Liviu Ciobotariu: ”Poate fi și un restart pentru noi”

„Am rămas datori iubitorilor de fotbal din Sibiu pentru că în ultimele meciuri disputate nu am reușit mare lucru – două rezultate de egalitate. Bineînțeles că ne-am fi dorit mult mai mult, dar cu ocazia acestui derby județean am încredere că vom arăta mult mai bine. Ne dorim să câștigăm, atât pentru noi, cât și pentru suporterii noștri.

Poate fi și un restart pentru noi dacă obținem cele trei puncte pe care le așteptăm de foarte mult timp. De fiecare dată când se schimbă antrenorul, o echipă poate să arate mult mai bine, cel puțin din punct de vedere motivațional. Mihai Teja este un antrenor foarte bun, un antrenor tânăr, de perspectivă. Cu siguranță va face schimbări în modul de a juca.

Noi vom mai face schimbări în primul XI, nu neapărat din cauza randamentului, ci din cauza problemelor fizice. Din păcate avem și un jucător suspendat. Vom încerca să aducem prospețime, utilizând jucători care nu au evoluat prea mult în primele patru meciuri”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit site-ului oficial al lui Hermannstadt.

Etichete: gaz metan , hermannstadt , hermannstadt gaz metan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Citeşte şi

Marius Măldărășanu a răbufnit: ”Nu trebuie să batem mereu cu 2 sau 3-0, nu suntem Manchester City”

Video Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii câștigă categoric și urcă pe primul loc în play-out

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”