Vașvari a înscris pentru Sepsi din penalty în meciul cu Hermannstadt / Foto: captură Digi Sport

Video Hermannstadt - Sepsi 1-2. Oaspeții au rupt șirul celor 6 remize. Au avut și o bară. Pentru sibieni se agravează situația

articol scris de Digi Sport
28.02.2021, 19:45
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

"Campioana" remizelor, Sepsi, a rupt șirul celor 6 egaluri la rând în deplasarea cu Hermannstadt, din etapa a 25-a, și a câștigat cu 2-1.

Hermannstadt - Sepsi 1-2. Covăsnenii, aflați la primul succes după 6 remize la rând, sunt pe locul 4

Sibienii au fost aproape de gol după 30 de secunde de joc, dar portarul a intervenit la timp. Cei care au marcat au fost jucătorii lui Leo Grozavu, în minutul 12, prin Golofca.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt a egalat prin Bagaric, în minutul 25, iar ultima ocazie a primei reprize le-a aparținut sibienilor. În repriza secundă, Sepsi a nimerit transversala prin Dumitrescu, iar Safranko a tras puțin pe lângă poartă.

În minutul 64, oaspeții au primit penalty, iar Vașvari l-a transformat și a stabilit scorul final, Hermannstadt - Sepsi 1-2.

Hermannstadt - Sepsi 1-2. Sibienii au o singură victorie în ultimele 13 etape

După acest eșec, situația se agravează pentru Hermannstadt, care are are o singură victorie în ultimele 13 runde și se află pe locul 14, cu 22 de puncte, dar poate fi depășită de Voluntari dacă ilfovenii o vor învinge pe Poli Iași, luni, de la ora 17:30, în direct la Digi Sport 1.

De cealaltă parte, Sepsi urcă pe locul 4 și e aproape imposibil să mai piardă play-off-ul.

VIDEO cu rezumatul meciului Hermannstadt - Sepsi 1-2:


Știrea inițială:

FC Hermannstadt - Sepsi Sfântu Gheorghe, meci contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Hermannstadt, locul 14, cu 22 de puncte, are o singură victorie în ultimele 12 runde - cea cu FCSB, scor 1-0. În runda trecută, sibienii lui Liviu Ciobotariu au pierdut la limită pe terenul Universității Craiova, 0-1.

LIVE VIDEO Hermannstadt - Sepsi, ora 18:00, Digi Sport 1

"Trebuie să câştigăm acest meci, fiindcă situaţia noastră din clasament este una delicată şi vrem să ţinem pasul cu plutonul. Avem nevoie de puncte. Avem la dispoziţie aproape tot lotul de data asta, problemele fiind mai reduse în acest sens. Aştept de la jucători mai multă responsabilitate, o tresărire de orgoliu, fiindcă avem nevoie de puncte

Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă cu un obiectiv diferit faţă de cel pe care îl avem noi. Ei se luptă pentru primele 6 locuri în clasament. Sepsi este o echipă arţăgoasă, ambiţioasă şi foarte bună. Au pierdut 3 meciuri în 24 de etape, ceea ce înseamnă că au o eficacitate foarte mare", a declarat Ciobotariu.

Sepsi, poziția 4, cu 37 de puncte, are șase remize consecutive în Liga 1, iar o victorie i-ar aduce pe covăsneni și mai aproape de asigurarea obiectivului - calificarea în play-off.

"Vom juca în condiţii speciale. Vremea se anunţă ploioasă, iar terenul mai mult ca sigur că nu se va prezenta în cele mai bune condiţii pentru că echipa gazdă (n.r. - Gaz Metan Mediaş) va juca acasă. FC Hermannstadt este o echipă care are nevoie de puncte, o echipă matură, robustă, cu jucători cu experienţă.

Antrenorul lor a venit de puţin timp, dar în joc echipa a arătat o creştere în joc. Aşa că va fi o partidă dificilă. Noi avem obligaţia să câştigăm, să spargem gheaţa după seria asta foarte lungă de egaluri", a spus și Leo Grozavu.

Hermannstadt și Sepsi s-au mai întâlnit de șapte ori în Liga 1. Sibienii au câștigat de două ori, patru partide s-au încheiat la egalitate, iar covăsnenii s-au impus doar o dată.

Etichete: liga 1 , sepsi , liviu ciobotariu , leo grozavu , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

S-a scris istorie în SuperLigă: borna impresionantă atinsă în sezonul 2023/2024

Exclusiv Verdict fără dubii dat în direct: OUT de la Rapid! ”Vor fi schimbări mari”

Citeşte şi

Marius Măldărășanu a răbufnit: ”Nu trebuie să batem mereu cu 2 sau 3-0, nu suntem Manchester City”

Video Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii câștigă categoric și urcă pe primul loc în play-out

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”