Video Ianis Hagi strălucește și în amicale! Execuție superbă cu Rubin Kazan, dar și penalty ratat

17.01.2019, 13:54
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Ianis Hagi (20 de ani) strălucește și în amicale, ”Decarul” celor de la Viitorul se simte extraordinar la început de 2019. Băiatul lui Gică Hagi, care este atent monitorizat, a fost, din nou, providențial, ce-i drept într-un meci de pregătire, disputat, totuși, în fața unui adversar de calibru, Rubin Kazan.

Viitorul a marcat de două ori în poarta rușilor, protagonist fiind Ianis Hagi. Prima dată, fostul jucător al Fiorentinei a reușit să restabilească egalitatea, în minutul 46, după o execuție de mare efect, lob de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, fără nicio șansă pentru fundașii lui Rubin. 

Hagi jr a continuat să joace la fel de bine și a mai fost aproape de un gol un minutul 58. Ianis a recuperat foarte bine un balon, în partea stângă, a intrat în careu, dar a fost faultat de fundașul central dreapta al rușilor. Băiatul ”Regelui” a ținut morțis ca tot el să execute, numai că a ratat. 

În minutul 62, Viitorul a trecut în avantaj, grație golului marcat de Ionuț Vână. Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB a recuperat un balon, în jumătatea de teren adversă, după care a șutat în forță de la distanță, în stânga portarului de la Rubin. Scorul final a fost însă 2-2, pentru că cei de la Rubin au reușit să egaleze în minutul 64. 

Ianis Hagi n-a terminat meciul pe teren, fiind eliminat.

Execuția de la gol a lui Ianis Hagi nu a fost una deloc întâmplătoare. Chiar la antrenamentul de miercuri al celor de la Viitorul, băiatul ”Regelui” a izbutit o execuție asemănătoare, doar că a fost la colțul lung și nu la cel scurt, ca acum.

Ianis Hagi vrea să calce pe urmele tatălui său și a vorbit despre transfer

Ianis Hagi a impresionat de la revenirea în tricoul celor de la Viitorul, în februarie 2018, după aventura eșuată de un an și jumătate la Fiorentina. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a marcat 6 goluri în 14 meciuri oficiale, iar în actuala stagiune a înscris 7 goluri în 19 prezenţe în Liga 1.

"Am avut un an 2018 extraordinar, un an foarte bun. Acum un an, când m-am întors de la Fiorentina, m-am întors în cantonamentul de aici și cred că a fost o decizie foarte bună, pentru că îmi doream să joc. De mic eram obișnuit să joc, acolo nu jucăm și mi-am dorit să joc. Cred că a fost cel mai bun an al meu, cu foarte multe reușite", a spus Ianis Hagi într-o conferință de presă.

Etichete: gica hagi , amicale viitorul , ianis hagi , gol ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”