Cristian Manea a câștigat trei titluri cu CFR / Foto: Sport Pictures

Îl salvează CFR pe Cristi Manea? Ce spune Dan Petrescu

09.01.2020, 21:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cristi Manea trece printr-o perioadă foarte nefastă a carierei sale de când a semnat cu FCSB. Tânărul internațional nu a reușit să se impună, iar Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de el. Salavarea ar putea veni chiar de la fosta sa echipă, CFR Cluj. ”Eu îmi doresc ca el să joace fotbal, pentru că este un jucător foarte bun”, a anunțat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Roș-albaștrii au obținut împrumutul lui Manea în vara trecută. Acesta a ales să vină la FCSB, deși mai era dorit și de CFR, echipă cu care a câștigat două campionate la rând.

Îmi pare rău pentru Cristi. La CFR a jucat foarte bine doi ani, și-a făcut datoria, ne-a ajutat, el pe noi, noi pe el. Acum, după ce a plecat de la noi, nu pot să mai spun foarte multe.

Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Eu îmi doresc ca el să joace fotbal pentru că este un jucător foarte bun și un băiat excelent”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Finanțatorul FCSB ar trebui să plătească peste două milioane de euro dacă va dori să-l transfere definitiv, lucru puțin probabil, ținând cont de faptul că vrea să scape de el și l-a pus deja pe lista neagră.

Manea a evoluat doar în 4 partide pentru FCSB, în acest sezon, două în Cupă și două în campionat.

Narcis Răducan a dezvăluit de ce nu s-a impus Cristi Manea la FCSB

Narcis Răducan, fostul director sportiv al roș-albaștrilor, a rupt tăcerea în ceea ce-l privește jucătorul de 22 de ani. Acesta susține că Manea este pregătit sută la sută din punct de vedere fizic, și nu a evoluat pentru că este jucător împrumutat, iar Becali nu pare dispus să plătească suma de transfer cerută de Apollon Limassol, ținând cont de faptul că îl are în lot pe Valentin Crețu, are cărui evoluții au fost foarte bune.

Mie mi se părea un jucător foarte bun, Manea. În condiții normale nu avea voie să nu joace. A avut ghinionul de a da de un jucător cu mare experiență, în vârful carierei. Nu cred că nu este pregătit fizic, asta nu stă în picioare. Un jucător cum este el, atletic, nu se pune problema să nu fie pregătit din punct de vedere fizic, în trei săptămâni, o lună, rupe norii.

Există ceva care-l trage în jos, legat de bani. Are opțiune de cumpărarea două milioane și ceva, nu este simplu să gestioneze un club această situație. Cred că adevărul este undeva la mijloc. Este opțiunea antrenorului. Așa l-a văzut”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport Special.

22 de ani are Cristi Manea.

3,2 milioane de euro este cota de piață a lui Manea, conform transfermarkt.com.

Etichete: narcis raducan , dan petrescu , cristi manea , transfer manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Citeşte şi

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”