Octavian Popescu, în meciul contra Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

”Îl strică și pe Octavian Popescu”. Gigi Becali, avertizat în privința ”perlei” sale

articol scris de Digi Sport
04.04.2022, 13:39
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Octavian Popescu (19 ani) a bifat un nou meci ca titular la FCSB, în înfrângerea de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 0-2, meci pe care l-a început din poziția de extremă dreapta.

Pentru că nu a dat randament pe acea poziție, fotbalistul FCSB-ului a fost mutat în repriza a doua în partea stângă, unde a evoluat semnificativ mai bine.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali în privința lui Octavian Popescu: ”Îl strică”

Dumitru Dragomir (75 de ani), fost președinte al LPF, este de părere că Octavian Popescu nu ar trebui mutat de pe un post pe altul, pentru că altfel nu va mai progresa din punct de vedere fotbalistic. Fostul conducător din fotbalul românesc nu-l vede pe Tavi Popescu mai talentat decât Rareș Ilie (18 ani), de la Rapid.

Mai e puțin și îl strică și pe Octavian Popescu, FCSB-ul. Categoric. Toate declarațiile mele au fost să fi jucat cel puțin o repriză (n.r. la echipa națională).

Cei mai talentați sunt Baiaram pe locul 3, Octavian Popescu pe locul 3 și Rareș Ilie pe locul 1. Are o tehnică ieșită din comun. Un an contează enorm la vârsta asta, lovește mingea. Eu l-am adus la Rapid. Are un viitor foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro Arena.

Ce spune Gigi Becali despre Tavi Popescu: "Nu va mai călca în viața lui în partea dreaptă"

După ce a văzut jocul contra oltenilor, Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a afirmat că, din acest moment, preferatul său, Octavian Popescu, nu va mai juca decât în partea stângă.

"Niciodată Tavi Popescu nu va mai juca decât în stânga. Am sacrificat destul echipa pentru Coman. Tavi Popescu, câte zile voi mai avea eu la acest club, dacă va veni altcineva poate sa facă ce vrea, va juca numai în stânga. Extremă sau inter stânga, atât. Nu va mai călca în viața lui în dreapta. Am sacrificat echipa în prima repriză pentru el (n.r. Florinel Coman) și regret.

El (n.r. Tavi Popescu) stânga, atacant stânga sau inter stânga. Nu va mai juca altceva în viața lui Tavi Popescu. Să se ducă Coman să joace în dreapta. Tavi Popescu nu va mai juca în viața vieților lui altceva decât în partea stângă", a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Etichete: dumitru dragomir , octavian popescu , fcsb-universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Scuza găsită de Erik Ten Hag, după umilința suferită de Manchester United cu Crystal Palace

De ce nu a jucat Florinel Coman în meciul Universitatea Craiova - FCSB, după ce s-a tratat la ”vraciul” din Serbia

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Video Și-a bătut joc de ocazie! Cum a decis să încheie Tavi Popescu faza care o putea readuce în meci pe FCSB

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”