Bogdan Lobont pe banca echipei Rapid. FOTO /SPORT PICTURES

Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul, după ce a văzut debutul lui Lobonț pe banca Rapidului în partida cu FCSB

articol scris de Digi Sport
21.04.2024, 09:46
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Rapid a remizat împotriva celor de la FCSB, scor 2-2, într-un meci jucat în cadrul etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României. Partida a fost marcată de mai multe momente controversate, dar chiar și așa a reprezentat un spectacol pentru fani.

A fost primul meci al lui Bogdan Lobonț pe banca tehnică a Rapidului. Fostul portar al naționalei a fost numit antrenorul echipei după demiterea lui Cristiano Bergodi.

Ilie Dumitrescu, după debutul lui Bogdan Lobonț: ”Nu a fost un meci ușor pentru Rapid. Au fost momente bune”

Darius Olaru a deblocat tabela prin reușita semnată în minutul 10, printr-un șut la colțul scurt. Rapid nu s-a demoralizat și a întors rezultatul în decurs de câteva minute, prin golurile semnate de kosovarii Ermal Krasniqi (12) şi Albion Rrahmani (16). Totuși, echipa antrenată de Elias Charalambous a ieșit mai bine de la cabine și a reușit să egaleze prin Alexandru Băluţă (57), la şutul-centrare al lui Risto Radunovic.

  • În urma acestui rezultat, Rapid a încheiat seria de înfrângeri, dar a rămas pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte.

Ilie Dumitrescu a urmărit partida, iar după fluierul final a tras primele concluzii. Expertul Digi Sport consideră că debutul lui Bogdan Lobonț pe banca Rapidului nu a fost unul deloc rău, iar formația de lângă podul Grant a avut momente bune de joc. Totodată, fostul internațional a evidențiat și plusurile pe care le are cel poreclit ”Pisica”

”Au fost momente bune, repet. E normal să mergi pe același sistem de joc. A mers pe același sistem pe care îl folosea și Bergodi, 4-2-3-1. Clar că a avut un rol extrem de important să ridice moralul ăsta extrem de delicat, starea asta destul de proasă, incomodă, care a venit după cele 4 înfrângeri. Este un fost internațional, el are această abilitate. El avea un rol destul de important și la Roma în vestiar, deci este genul de antrenor care poate să creeze o atmosferă bună peste noapte.

Nu a fost un meci ușor pentru Rapid. După un început de meci destul de bun al FCSB-ului, să ai reacție de genul ăsta... Dacă Rapid fructifica momentele bune de joc din prima repriză... Au fost situații bune de a face 3-1. A avut doar 3-4 zile, este ok să mergi pe ceea ce s-a făcut bine în anumite momente, pe același sistem și chiar aceiași jucători”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Rapid 2-2

Bogdan Lobonț a fost mulțumit de jucătorii Rapidului în meciul cu FCSB. De ce nu a fost trecut antrenor principal la foaia oficială

Bogdan Lobonț a debutat pe banca Rapidului, în funcția de antrenor interimar, după plecarea lui Cristiao Bergodi. Doar că în actele oficiale nu a fost trecut el, ci Roberto Berruero, preparatorul fizic adus de Adrian Mutu. Italianul a mai lucrat la Sportul Studențesc, Academia Hagi, FC Vaslui, FC Viitorul, Al-Wahda FC, România U21 și FCU Craiova 1948.

„Din câte am înțeles sunt chestiuni birocratice și se vor regla în câteva zile. Este important că am putut să dau indicații. Bogdan Lobonț nu a schimbat nimic, au schimbat jucătorii, dacă s-a schimbat ceva. Eu cred că jucătorii pot mai mult”, a declarat Bogdan Lobonț la flash-interviurile de la finalul partidei.

Antrenorul Rapidului nu a vrut să analizeze arbitrajul, după declarațiile lui Cristi Săpunaru, dar a spus că este supărat din cauza accidentărilor suferite de Iacob și Hromada.

”Normal că suntem nemulțumiți! Puteam să facem mai mult și este mult de muncă la apartenența la tot ceea ce înseamnă Rapid. Trebuie să muncim mai mult în această direcție. Puteam să câștigăm, puteam să pierdem... Au fost șase goluri, două anulate de VAR. Este important că am pus probleme, dar ne pare rău că i-am pierdut pe Iacob și Hromada, care s-au accidentat.

Tu ai văzut? Te întreb... Ai văzut? De unde eram nu aveam cum să văd, că nu sunt 3D. Nu am văzut nimic și nu comentez deciziile arbitrilor. Învățăm din aceste experiențe”, a mai afirmat Lobonț.

Etichete: rapid , bogdan lobont , ilie dumitrescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Citeşte şi

Video Rapid - FCSB 2-0. Giuleștenii au obținut prima victorie din play-off în ultimul meci al sezonului

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian