Ilie Dumitrescu este analist Digi Sport / Foto: Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu pune la zid ”perlele” lui Becali! ”Ei nu înțeleg un aspect foarte important!”

07.02.2020, 13:21
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB s-a impus la Voluntari cu scorul de 2-1, dar Ilie Dumitrescu a fost nemulțumit de ”perlele” lui Gigi Becali, mai precis, de atitudinea pe care au arătat-o Olimpiu Moruțan și Florinel Coman, în momentul în care dădeau o pasă sau pierdeau mingea. Analistul Digi Sport susține că are așteptări mari de la cei doi, dar și de la Florin Tănase și Dennis Man.

Ilie Dumitrescu îi sfătuiește pe cei 4 jucători de la FCSB să joace un fotbal total pentru a se putea impune la un nivel înalt în fotbalul european.

Este clar că eu îmi pun mari speranțe în anumiți jucători care au ajuns la un nivel foarte bun, vorbesc aici de Coman, Tănase, Man sau Moruțan. Ei nu înțeleg un aspect extrem de important. Reacția jucătorului când se pierde mingea sau când se află în posesie.

Mă uitam spre exemplu la Moruțan, dai pasă și rămâi spectator, cum a făcut Moruțan la anumite faze. Contează foarte mult reacția ta atunci când tu pierzi mingea, sau când echipa ta pierde mingea. Coman trebuie să facă și faza defensivă, el trebuie să devină o certitudine pentru echipa națională.

La meciul cu Voluntari, Coman a coborât o singură dată. Fotbalul trebuie să fie total, nu poți să joci doar când ai mingea. Până și Messi coboară. Pe poziția lui Coman, Sterling este cel mai bun exemplu”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu îl vede pe Florinel Coman în Premier League

Întrebat dacă l-ar vede pe Coman în Premier League, Ilie Dumitrescu a fost categoric: ”Da, da, de ce nu? Eu cred că ar putea juca în Premier League”. Tânărul internațional ar fi dorit de Sheffield United, cere 20 de milioane de eurodar Gigi Becali .

Nu este pentru prima dată însă când Ilie Dumitrescu îi transmite lui Coman că trebuie ”să joace un fotbal totalși-l dă exemplu pe Sterling, de la Manchester City.

Coman ți-a intrat 20 de minute și ți-a făcut diferența. Trebuie să poți să faci ambele faze. Sterling joacă aceeași poziție ca și Coman. Pe faza defensivă, el face pereche cu fundașul lateral stânga.

Sterling are cifre fantastice și Eden Hazard coboară. Am văzut o schimbare de atitudine la Coman, dar trebuie să joci un fotbal total”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Etichete: ilie dumitrescu , florinel coman , olimpiu morutan , jucatori fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!

Victor Pițurcă a dezvăluit ce ”meniu special” au avut jucătorii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua

Video&Foto Nota de plată! Băluță l-a ”pedepsit” pe Mitriță, în timpul meciului Universitatea Craiova - FCSB

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Citeşte şi

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”