Ilie Poenaru / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Poenaru a fost contactat pentru a o prelua pe FCSB, dar nu de Gigi Becali sau MM Stoica: ”Nu știu dacă a fost pus!”

articol scris de Digi Sport
14.11.2022, 16:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică (42 de ani), iar cel care s-a ocupat de roș-albaștrii la ultimele patru meciuri a fost Mihai Pintilii (38 de ani), care, însă, ar exclude varianta de a deveni antrenor ”cu normă întreagă”.

Astfel, Gigi Becali va trebui să caute un nou antrenor pentru FCSB, chiar dacă după meciul cu U Craiova 1948, scor 2-0, patronul roș-albaștrilor a transmis că și-ar dori ca Pintilii să rămână în continuare pe banca tehnică.

Ilie Poenaru a fost contactat de un agent pentru deveni antrenorul celor de la FCSB

Pe lista lui Gigi Becali se află însă și Ilie Poenaru, antrenorul rămas recent liber de contract după despărțirea de UTA Arad.

Ilie Poenaru a fost întrebat în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, dacă a fost căutat din partea celor de la FCSB.

Antrenorul a mărturisit că a discutat cu un agent, însă nu a vorbit în mod direct nici cu Gigi Becali, nici cu Mihai Stoica.

Întrebat dacă ar dori să o preia pe FCSB, Ilie Poenaru a transmis că ar trebui mai întâi să discute în ce condiții ar putea ajunge la gruparea roș-albastră.

Am vorbit cu un agent, nu o să îi dau numele. Am fost întrebat, dar atât. Nu am fost sunat de Becali sau de Mihai Stoica. Nu știu dacă acel agent a fost pus.

Sunt dispus să discutăm. Nu pot să spun că merg. Trebuie să discutăm să vedem în ce condiții”, a declarat Ilie Poenaru la emisiunea Liga Digi Sport.

Gigi Becali  a anunțat că Mihai Pintilii va continua pe banca FCSB-ului! ”Vorbesc serios!”

La scurt timp după victoria FCSB-ului în fața celor de la U Craiova 1948, scor 2-0, patronul vicecampioanei a răspuns la întrebarea adresată de Radu Naum, realizatorul emisiunii Fotbal Club, ”Îl vreți pe Pintilii în continuare?

  • Două victorii, o remiză și un eșec este bilanțul lui Mihai Pintilii la cârma FCSB-ului.

Vom face totul conform regulamentelor. Dacă ne permite, da! Atunci așa vom face! Dacă alții au făcut, dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi. Dacă nu putem, nu mai facem. Eu nu știu... Eu spun că Pintilii va sta pe bancă și o să aducem un antrenor! Pintilii a fost mereu pe bancă și o să rămână acolo”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: mihai stoica , mihai pintilii , gigi becali , fcsb , ilie poenaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură