Ilie Poenaru / Foto: Digi Sport

Ilie Poenaru a spus adevărul despre conflictul de la UTA Arad: ”Vom lua măsuri, până la excludere!”

articol scris de Digi Sport
21.08.2022, 21:19
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După meciul pierdut de UTA Arad în fața celor de la Rapid, scor 0-1, în etapa a șasea din Liga 1, în presa din România s-a vehiculat că Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor ar fi avut un conflict uriaș cu Desley Ubbink.

Fotbalistul ar fi fost nemulțumit de faptul că antrenorul le promite jucătorilor vor fi titulari la jocuri, însă la ora meciului aceștia sunt lăsați pe bancă. Antrenorul adus în vară ar fi pierdut deja vestiarul arădenilor, iar la UTA Arad ar fi în momentul de față un adevărat război civil.

Ilie Poenaru a spus adevărul despre conflictul de la UTA Arad: ”Vom lua măsuri, până la excludere!”

Antrenorul a negat orice conflict existent în vestiarul de la UTA Arad și a transmis că nu a avut nicio neînțelegere cu un jucător, însă nu neagă ca un fotbalist care nu joacă, din dorința de a-i face rău, a ales să răspândească această minciună în spațiul public.

Mai mult, Ilie Poenaru a transmis clar către jucătorul ”vinovat”: lucrurile nu vor rămâne așa, iar fapta sa va avea urmări.

Nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu nimeni, mai ales cu jucătorii care ei au înțeles că pot avea dialog cu mine bazat pe respect și argumente, dar ei au înțeles că eu decid tot și că trebuie să accepte orice decizie pentru că sunt jucători profesioniști și au un contract și un regulament care trebuie respectat.

La orice club se întâmplă să ai jucători nemulțumiți, asta e clar că unii sunt supărați că nu joacă sau că joacă mai puțin dar nu au creat probleme nu au făcut atmosferă ei trebuie să se supună și să muncească la fiecare antrenament să-mi demonstreze că merită să joace.

Clar că va fi pentru că nu lăsăm lucrurile așa și sigur vom face orice să aflăm cine a declarat aceste lucruri și clar vom lua măsuri, până la excluderea lui”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit Sport.ro.

Ilie Poenaru, furios pe arbitrul Iulian Călin, la finalul partidei cu Rapid: ”De ce ți-e teamă? De ce fluieri?”

Antrenorul celor de la UTA Arad, Ilie Poenaru, este de părere că rezultatul a fost influențat decisiv și de brigada de arbitrii, care l-a a avut la centru pe Iulian Călin.

Tehnicianul consideră că arbitrul nu și-a calculat deciziile cu aceeași unitate de măsură, iar adversara din Giulești a fost avantajată clar.

În primul rând, face referie la faza din minutul 75, când Idriz Batha a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, acordat prea ușor, în opinia lui Poenaru.

Din păcate, ei au o ocazie și marchează. Noi am avut o ocazie foarte mare la final, alte câteva ocazii și nu marcăm. Aici s-a făcut diferența. Este un rezultat nedrept, nu meritau să câștige. Am dominat în mare parte meciul, am avut agresivitate, am fost bine organizați, ne-am creat ocazii de joc, am făcut un joc elaborat și cred că echitabil era un egal.

Din păcate, astăzi s-a mai implicat cineva, care zicea că nu vrea să se implice în acest meci, înainte de meci, la tunel. Mi se pare un cartonaș galben-roșu foarte ușor acordat. Nu se dă așa ceva niciodată. Este o ținere reciprocă și primește doar al meu galben.

Oare de ce domnul Călin ne arbitrează? Este al treilea meci. În fine. Din păcate, noi avem 7-8 cartonașe galbene, iar la Rapid orice atac... Nu vreau să dau vina pe el, dar a avut largul concurs la acest meci, în a influența acest rezultat. Mi-a scos echipa din joc, a fragmentat foarte mult, multe decizii luate greșit și nu mi se pare normal.

Nu se rezolvă nimic cu VAR-ul. Au fost lovituri care la noi nu s-au dat. Au fost lovituri și coate date pe care domnul Călin nu le-a văzut, dar noi de pe margine le-am văzut. Nu e nicio problemă, îl înțeleg, greșeala este omenească. De fapt, este un cartonaș roșu într-un moment bun al nostru, în care noi dominam. Nu ai voie. Nu se dă galben niciodată. Dacă vrem să creștem fotbalul românesc, haideți să lăsăm să se joace, că prea mult oprim.

De ce ți-e teamă? De ce fluieri? De cine ți-e teamă? Că pierzi jocul din mână? Oricum l-ai pierdut. Din minutul 60 nu am mai jucat. Statistic, am ajuns să jucăm câte 30-35 de minute la meci. În restul, numai fragmentări, greșeli peste greșeli. Sunt supărat. Dacă jignesc, îmi cer scuze. Dacă greșesc, îmi cer scuze, dar eu așa văd. Acum, la cald, sunt foarte dezamăgit, supărat, fiindcă puteam să scot mai mult din acest meci.

Nu avem voie să comentăm, pentru că o să mergem la comisii, o să fim amendați, suspendați. Nu mai avem voie să vorbim. Nu mai avem voie să avem comunicare? Asta e, îmi asum. Cred că ar trebui, mai întâi, cum analizăm și noi meciurile pe video, și ei ar trebui să analizeze mai mult, să vadă că sunt greșeli de arbitraj”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului.

Etichete: scandal , conflict , cearta , ilie poenaru , ubbink


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Jose Mourinho și-a ales favoritele pentru câștigarea EURO 2024: ”Ele sunt cele mai puternice echipe!”

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Fostul președinte al Rapidului, ”săgeți” către jucătorii din Giulești

Citeşte şi

Exclusiv ”Este creația mea” / ”L-am găsit foarte afectat”. Detalii mai puțin cunoscute despre doi dintre titularii FCSB-ului

Fără precedent: PSG și Barcelona au boicotat interviurile de după meci, din cauza unei glume rostite în direct!

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace