Octavian Popescu / Foto: Sport Pictures

Foto Imaginea postată de Octavian Popescu în ziua meciului cu Sepsi. Starea jucătorului de la FCSB

articol scris de Digi Sport
03.04.2023, 16:17
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Octavian Popescu (20 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, ratează meciul cu Sepsi, din cadrul etapei a doua a play-off-ului SuperLigii.

Meciul Sepsi - FCSB poate fi urmărit de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS. 

Fotografia postată de Octavian Popescu în ziua meciului cu Sepsi

Ocravian Popescu nu va evolua în partida cu Sepsi, din cauza unei acccidentări, motiv pentru care fotbalistul nu a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe cu echipa.

În ziua meciului cu Sepsi, Octavian Popescu a postat o imagine de la ședința sa de recuperare din baza de pregătire a celor de la FCSB, lăsând de înțeles că va reveni mult mai puternic pe teren.

Galerie Foto

Octavian Popescu urmează să revină la partida cu CFR Cluj, din runda următoare a play-off-ului. Cei de la FCSB nu au vrut să-l forțeze pe fotbalist la partida de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Octavian Popescu nu s-a refăcut complet, după ce a ieșit într-un picior la finalul meciului cu Belarus, încheiat 2-1 pentru România, în a doua etapă din preliminariile EURO 2024.

Introdus în minutul 65 al partidei, Octavian Popescu a intrat prin alunecare 9 minute mai târziu și s-a resimțit după acea fază. Ulterior, decarul FCSB-ului a continuat partida, însă a fost surprins în timp ce șchiopăta în drum spre vestiare.

Gigi Becali a anunțat când revine Octavian Popescu în primul 11 al FCSB-ului

În cadrul conferinței de presă susținută miercurea trecută, Becali a anunțat că Octavian Popescu va reveni în formula de start odată cu startul viitorului sezon din Liga 1, întrucât prioritățile clubului se vor schimba. 

”Cum să fie titular? Până acum merita, nu zic că nu merită și acum. Dar acum e prea bun Coman, eu nedreptate nu mai pot să fac. Și nu doar atât, e chestiune de campionat, nu mai stăm să promovăm jucători.

Sunt câteva meciuri în play-off în care trebuie să joace cei mai buni. La mijloc sunt Edjouma, Olaru și Șut, pe care n-ai cum să-i schimbi. Nu-i frumos, nu poți să-l batjocorești pe Coman, să-l bagi de colo-colo, ba în dreapta, ba în altă parte.

Tavi, de azi încolo, joacă doar pe post cu Coman. La ora asta e mai bun Coman. La anul mai facem mișmașuri, îl forțăm pe Tavi iar, luăm banii pe el. La ora asta ne interesează campionatul și dreptatea”, a spus Gigi Becali. 

Etichete: octavian popescu , sepsi - fcsb , accidentare octavian popescu , recuperare octavian popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

CSA Steaua, comunicat fără menajamente după decizia instanței în cazul palmaresului! Cum a numit-o pe FCSB

Exclusiv ”Veste bună pentru Horațiu Moldovan”. Anunțul venit din Spania

Acord pentru transferul lui Denis Drăguș: ”Plătește două milioane”

Citeşte şi

MM Stoica le-a dat replica lui Mihai Rotaru și Marius Șumudică: Octavian Popescu, apărat de oficialul FCSB-ului

Șumudică a spart televizorul când l-a văzut pe Octavian Popescu: ”Băi, Tavi! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”