Dragoș Nedelcu / Foto: Sport Pictures

”Interzis” la FCSB, Dragoș Nedelcu nu știe unde va juca sezonul viitor: ”Nu am nicio idee!”

articol scris de Digi Sport
14.05.2022, 20:03
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dragoș Nedelcu (25 de ani) a ajuns într-un punct al carierei sale în care nu știe ce drum va apuca în continuare. Clubul de care aparține, FCSB, nu-l mai dorește, iar jucătorul va trebuie să-și caute echipă curând.

În acest moment, mijlocașul este împrumutat de FCSB la Farul Constanța, însă, din câte se pare, nici ”Regele” nu a purtat o discuție cu privire la viitorul său. Semn că nu a fost foarte mulțumit de aportul jucătorului în ultimele luni, iar colaborarea are mari șanse să se încheie în vară.

Dragoș Nedelcu, despre viitorul său: ”Nu am nicio idee”

Cum FCSB nu-l mai dorește din sezonul următor, iar la Farul ”porțile” nu par a fi deschise, Dragoș Nedelcu trebuie să se gândească serios la ce formație va juca din sezonul viitor, după cum chiar acesta o recunoaște.

Dragoș Nedelcu a fost rezervă, sâmbătă, pentru Farul, în disputa de la Ovidiu cu FC Argeș, câștigată de constănțeni cu 1-0, dar a intrat în minutul 15, în locul accidentatului Sebastian Mladen. La finalul partidei, mijlocașul a vorbit despre situația sa.

Nu am nicio idee care o să fie viitorul meu. Nu am vorbit absolut nimic. Aștept să termin, să joc ultimul meci cu Craiova, și după aceea o să vorbesc despre viitorul meu”, a declarat Dragoș Nedelcu, la finalul partidei dintre Farul și FC Argeș.

În acest sezon, FCSB l-a împrumutat pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, în liga secundă din Germania, unde acesta a bifat 11 meciuri. Nemulțumiți de randamentul său, nemții l-au trimis înapoi la FCSB, în iarnă. 

Cu toate acestea, roș-albaștrii nu au dorit nici de această dată să-l păstreze. L-au lăsat să meargă împrumut la Farul, unde nu a rupt gura târgului. A bifat 13 meciuri și a marcat 2 goluri. Unul dintre ele, în galopul de sănătate cu Academica Clinceni, scor 8-2.

  • FCSB l-a cumpărat pe Dragoș Nedelcu de la Viitorul Constanța, în 2017, pentru 2,1 milioane de euro. 

Etichete: fortuna dusseldorf , dragos nedelcu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă