Jucătorii celor de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Ioan Andone a văzut ce a făcut jucătorul lui Dinamo și l-a ”taxat”: ”N-avea voie!”

articol scris de Digi Sport
04.04.2024, 12:21
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dinamo a remizat pe teren propriu în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-1, în etapa a doua a play-out-ului SuperLigii României.

Cei de la Petrolul au egalat în minutul 90+13, după un penalty dictat de arbitrul Horațiu Feșnic la un duel între Ionuț Amzăr și Alexandru Musi, după analizarea fazei la VAR timp de nouă minute.

Intrat pe teren în minutul 60 al partidei, Amzăr a făcut acel penalty care a i-a făcut pe cei de la Dinamo să piardă două puncte extrem de importante. La finalul partidei, fundașul ”Câinilor” a fost extrem de nervos.

Ioan Andone l-a ”taxat” pe Amzăr, după Dinamo - Petrolul: ”Nu avea voie să facă asta!”

Ioan Andone a avut o intervenție la emisiunea Liga Digi Sport, iar fostul antrenor al ”Câinilor” a fost întrebat în legătură cu situația echipei din Ștefan cel Mare, care a rămas pe loc retrogradabil.

”Fălcosul” a analizat ultima partidă, disputată împotriva ”Lupilor galbeni”, iar Andone consideră că Amzăr nu trebuia să facă acel gest, care l-a făcut pe arbitrul Horațiu Feșnic să arate punctul cu var.

”Eu îmi doresc foarte mult să se salveze. A avut ghinion. La ultimul meci au făcut prea repede pasul înapoi, altfel n-aveau voie jucătorii. Aveau meciul la discreție. Să faci greșeala aia, Amzar n-avea voie să pună mâna pe Musi. Musi, băiat deștept, a căzut”, a afirmat Ioan Andone.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Petrolul Ploiești 1-1

Ionuț Amzăr, reacție dură la adresa arbitrajului, după 1-1 cu Petrolul: ”Să ne lase să ne arbitrăm singuri”

Ionuț Amzăr (20 de ani), implicat în faza din care cei de la Petrolul au obținut penalty-ul din care au egalat în minutul 90+13, a pus ”tunurile” pe arbitraj la finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”. Acesta este de părere că centralul Horațiu Feșnic a greșit în momentul în care a acordat lovitura de la 11 metri la duelul său cu Alexandru Musi.

Nu a fost penalty niciodată. Am făcut un meci bun, de la un capăt la altul, mai puțin finalul. În această seară vreau să vorbesc de arbitraj, care a fost penibil. A stat 10 minute. Să ne lase pe noi, să nu mai vină la meci, să ne arbitrăm singuri, că e mai bine.

A venit mingea din centrare, controla Musi mingea, aveam mâinile puse pe el, el a vrut să tragă la poartă, dar eu am tras mâinile de pe el. De asta zic, să ne lase să ne arbitrăm singuri.

A fost un meci mai greu că nu am avut fanii cu noi. Mai sunt meciuri. Suntem aproape în clasament unii de alții. Luăm meci cu meci. Așteptăm să treacă suspendarea”, a spus Ionuț Amzăr, la finalul meciului cu Petrolul.

Etichete: dinamo , ioan andone , superliga , ionuț amzar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”