Ionuț Negoiță e patronul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Ionuţ Negoiţă recunoaşte că a luat bani puţini pe Nistor şi Ciobotariu: "Sume mici, dar nu poveşti!"

23.01.2020, 21:11
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dinamo i-a cedat în această iarnă pe doi dintre cei mai buni jucători ai echipei - căpitanul Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova în timp ce Denis Ciobotariu, un jucător de viitor, a semnat cu campioana CFR Cluj

Gruparea din Ştefan cel Mare a încasat puţin mai mult de 400 de mii de euro pentru cei doi fotbalişti, iar Ionuţ Negoiţă a recunoscut că a renunţat la jucători pentru că avea nevoie urgent de bani. Finanţatorul lui Dinamo a explicat şi de ce nu a putut primi o sumă mai consistentă.

"Sumele au fost mici, dar sunt chestiuni concrete în comparaţie cu poveşti. Important este ca Dinamo să ia licenţa. Ca să ia licenţa trebuie să aibă bani. Ca să aibă bani, trebuie să găsească surse de finanţare. Asta până la vânzarea clubului.

A trebuit să vindem la aceste sume pentru că astea au fost ofertele. Cu banii de pe Nistor şi Ciobotariu s-au plătit strict cheltuieli ce au legătură cu licenţa, salarii din club. Alea mai mici şi pe noiembrie, cei cu salarii mai mari pentru octombrie. Taxele către stat sunt la zi," a declarat Ionuţ Negoiţă la Digi Sport Special.

Situația "câinilor", prin ochii rivalilor: "Asta înseamnă desființare"

Dinamo și-a pierdut cel mai bun jucător în această iarnă, pe Dan Nistor, pentru o sumă ridicolă, iar multă lume a criticat decizia clubului. Helmuth Duckadam a caracterizat situația rivalilor, iar verdictul dat de acesta este crunt.

"Nu ştiu dacă e economie neapărat, dar cred că la Dinamo e deja o disperare, o disperare de a nu lua licenţa. Şi atunci, automat, asta înseamnă desfiinţare, cred. Şi sigur că probabil că şi unele declaraţii ale lui Florin au alimentat chestia asta...", a spus Duckadam la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

  • 275.000 de euro a plătit Universitatea Craiova pentru Dan Nistor

Nistor este cel mai bun pasator din Liga 1. În acest sezon, căpitanul "câinilor" a dat 10 assist-uri și a înscris și 4 goluri în 16 meciuri din Liga 1. În total, în acest sezon, Nistor are 5 goluri în 18 meciuri oficiale la Dinamo.

 

Etichete: ionut negoita , dan nistor , licenta dinamo , denis ciobotariu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”