Laszlo Dioszegi / Foto: Profimedia

Video Laszlo Dioszegi a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după ce Sepsi a făcut ”instrucție” cu CSKA Sofia: ”Aș fi prost!”

articol scris de Digi Sport
03.08.2023, 22:56
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Laszlo Dioszegi a fost în al nouălea cer după ce Sepsi a făcut instrucție cu CSKA Sofia, scor 4-0, în a doua manșă a duelului din turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League.

Laszlo Dioszegi: ”Ar trebui să fiu prost să dezmembrez echipa asta!”

Patronul covăsnenilor a mărturisit că după prestația echipei din meciul cu CSKA Sofia, îndrăznește să viseze mai departe, chiar dacă le-a transmis jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ și să se concentreze și la meciurile din campionat.

Nu visam, eu sunt un visător, dar să spun că cineva a visat că vom visa cu CSKA în dublă manșă cu 6-0 e mult peste vise. Aici nu mai avem ce să discutăm, a fost un meci extraordinar de bun și mă încântă dăruirea jucătorilor.

La 1-0 puteam să ne retragem și să așteptăm să treacă timpul, dar jucătorii au avut foame de goluri. Nu cred că mai poate să bată cineva în Conference League în turul trei cu 6-0.

Normal. Jucătorii joacă pentru bani, glorie, club, normal că trebuie să dăm o primă, nici nu intră în discuție. Cred că toată țara este mândră de Sepsi. Am arătat un fotbal extraordinar. Felicitări suporterilor, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la această victorie.

Jucătorii trebuie să simtă că conducerea e lângă ei, noi avem o comunicare foarte bună cu antrenorul și cu jucătorii. Trebuie să simtă că noi suntem lângă ei. Putem să spunem că am văzut un spectacol la Sfântu Gheorghe.

E foarte prematur să discutăm despre țeluri mărețe. Trebuie să fim concentrați la meciul de luni, vrem să acumulăm cât mai multe puncte, iar apoi vom juca contra lui Aktobe. Va fi un meci greu, dar putem visa mai departe dacă vom juca la fel.

Va fi foarte greu, nu suntem obișnuiți să jucăm din trei în trei zile, nu cred că putem amâna o partidă. Vrem să jucăm fiecare meci. Fiecare trebuie să prindă minute, vom încerca să facem față luni și, dacă vom scoate un rezultat bun, băieții vor avea trei zile până la marele examen”, a declarat Laszlo Dioszegi la finalul meciului.

De asemenea, patronul covăsnenilor a avut și un mesaj pentru Gigi Becali. Laszlo Dioszegi a transmis că a luat o decizie și nu îl va ceda în această vară pe Marius Ștefănescu, fotbalistul dorit la FCSB și la Rapid.

”Și azi am avut ofertă pentru Ștefănescu, dar vă spun sincer, după un asemenea meci ar trebui să fiu prost să dezmembrez echipa. M-am hotărât, Ștefănescu rămâne lângă noi și împreună vrem să facem meciuri cât mai bune. Echipa asta trebuie să rămână împreună, unită, doar așa putem avea rezultate bune.

Poate vom aduce încă un fundaș central, așa a spus Ciobotariu, avem timp”, a mai spus Dioszegi.

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - CSKA Sofia 4-0

Etichete: sepsi , gigi becali , laszlo dioszegi , marius ștefănescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Exclusiv Adrian Mihalcea a semnat: ”Nimeni nu o să mă dea afară”

Live Video Simona Halep - McCartney Kessler, ACUM pe Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins

Patronul din SuperLiga care vrea 7 fotbaliști de la FCU Craiova: ”Vai, vai, vai!”

Citeşte şi

După Tudor Băluță, Dinamo mai vrea un campion al României

Denis Alibec i-a răspuns lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului nu a rămas dator

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat