Laszlo Dioszegi / Foto: Captură Digi Sport

Laszlo Dioszegi ia măsuri după ce Sepsi a înregistrat al patrulea meci la rând fără victorie

articol scris de Digi Sport
01.10.2023, 16:28
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Sepsi Sfântu-Gheorghe a pierdut, în deplasare, cu scorul de 1-2, în etapa a 11-a a Superligii. 

În urma acestui rezultat, formația antrenată de Liviu Ciobotariu (52 de ani) a ajuns la al 4-lea meci fără victorie în acest sezon (după înfrângerea 1-2 cu Universitatea Craiova, eșecul cu FCSB, scor 2-5, egalul cu Hermannstadt, scor 1-1). 

Laszlo Dioszegi: ”Trebuie să discutăm”

La scurt timp după ce s-a încheiat meciul de pe stadionul Ovidiu, Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor covăsneni. De asemenea, ”omul cu banii” de la Sepsi a susținut că va purta o discuție serioasă cu fotbaliștii săi pentru a descoperi cauza acestor rezultate modeste înregistrate în ultima vreme. 

”Forma o vede toată lumea. Ceva scârțâie. Deci se vede și din cer că ceva nu merge. Încă nu știm ce, dar ceva nu merge. Meciul pe care l-am văzut aseară a fost jalnic. Deci, cel puțin, eu personal am fost foarte dezamăgit de tot ce am văzut.

Fotbalul pe care l-am practicat acum o lună și jumătate, două luni în urmă, nici urmă de ce am văzut atunci și ce vedem acum. Ăsta e purul adevăr.

Trebuie să discutăm săptămâna asta să vedem ce spun și băieții. Care sunt problemele, dar ceva este. În fine, avem foarte mulți accidentați, dar nu putem să dăm vina întotdeauna pe cei care nu joacă. Cei care joacă trebuie să pună amprenta pe teren și să arate că și ei sunt la fel cum sunt ăia, așa-zișii titulari. 

N-am legat zece pase între noi, ce zece, n-am legat cinci pase între noi. Nu pot să fiu mulțumit, deci nu asta e valoarea. Cel puțin nu cred că putem să fim mulțumiți la ceea ce am văzut ieri.

Trebuie să spunem sincer că nici Farul nu a fost o echipă strălucitoare. A jucat cum a jucat și ne-a bătut așa. Ce putem să spunem?”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru iamsport

Dioszegi: Vom avea o ședință cu Liviu Ciobotariu

Totodată, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că va discuta și cu antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, pentru a afla de ce jocul lui Sepsi a suferit în ultimele 4 etape din SuperLigă. 

”O să analizăm săptămâna care vine. Luni, marți stăm jos și analizăm și vedem, vorbim și cu Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) să vedem și el ce spune. Din ce cauză e asta.

Facem tot posibilul ca să schimbăm și să fie totul ok începând de joi. Joi jucăm la CFR Cluj. Și Ninaj (n.r. Branislav Ninaj, fundaș Sepsi) a primit al patrulea galben, deci n-avem cu cine să jucăm. Nu știu, sunt vreo șase, șapte jucători indisponibili în momentul de față.

Din păcate, și norocul a stat departe de noi. Nici n-am șutat la poartă prea mult. N-avem cum să vorbim de trei puncte când nici de la zece metri nu șutăm spre poartă. Prea mult timp nu lăsăm să curgă, fiindcă este foarte important și meciul următor.

Nici CFR nu pot să spun că este într-o pasă super, deci acum e momentul să strângem rândurile și să scoatem puncte sau cel puțin un punct”, a mai spus Dioszegi. 

VIDEO Rezumat Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-1

Etichete: laszlo dioszegi , sepsi sfantu gheorgheâ


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Constantin Budescu are interzis la un club din SuperLiga: declarația patronului echipei

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”