Laszlo Dioszegi / Foto: Sport Pictures

Laszlo Dioszegi, nemulțumit de evoluțiile lui Sepsi, înaintea meciului decisiv cu U Craiova 1948: ”Nu am jucat nimic!”

articol scris de Digi Sport
13.03.2023, 16:29
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Sepsi a pierdut partida cu FCSB, cu scorul de 0-1, iar U Craiova 1948 a fost învinsă de Hermannstadt, tot cu 0-1, în ultima etapă din sezonul regular al Ligii 1.

Din acest motiv, ultima echipă din play-off va fi desemnată în urma confruntării directe dintre Sepsi și U Craiova 1948, care se va disputa joi.

Laszlo Dioszegi: ”Nu am dovedit că trebuie să intrăm în play-off!”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, susține că este nemulțumit de felul în care s-a prezentat echipa sa în acest sezon.

Conducătorul covăsnenilor crede că echipa a avut o prestație slabă la meciul cu FCSB, însă susține că U Craiova 1948 nu se ridică la nivelul roș-albaștrilor, astfel că speră în continuare că echipa va ajunge în play-off.

Într-adevăr, anul acesta nu prea am jucat nimic. Nu am de ce să mă feresc când ăsta este purul adevăr. La meciul cu CFR am jucat foarte bine în a doua repriză și mi-a dat ceva încredere.

Ieri, a fost din nou o primă repriză foarte slabă, iar în a doua repriză am mai încercat ceva, dar nu a fost un meci care să dovedim că trebuie să intrăm în play-off.

Acum vom vedea, vom juca cu U Craiova 1948, este de un alt calibru, nu este FCSB, dar acum vom vedea, am fost timorați și speriați, dar nu știu de ce. În prima repriză am dat un gol cadou, dar nu putem spune că FCSB a rupt gura târgului, deci nu putem spune că au dominat categoric.

Eu mă uit întotdeauna la echipa mea, iar anul acesta nu am jucat prea bine”, a spus Laszlo Dioszegi, conform sptfm.ro.

Sepsi – U Craiova 1948, finală pentru play-off! Cine este favorita

Partida de la Sfântu Gheorghe, rejucarea celei întrerupte din cauza scandărilor xenofobe la finalul lunii ianuarie, va fi o adevărată finală pentru play-off. Înaintea jocului, gruparea din Bănie ocupă poziția a șasea, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 7, cu un punct mai puțin.

U Craiova 1948 pare ușor favorită la accederea în play-off pentru că are la dispoziție și varianta egalului în confruntarea cu Sepsi, iar covăsnenii sunt condamnați să câștige dacă vor să pătrundă printre cele mai bune șase echipe din Liga 1. Cu toate acestea, trupa lui Bergodi are avantajul terenului propriu.

Bookmakerii o consideră favorită pe Sepsi, cu o cotă medie de 1.9, în timp ce o victorie a oltenilor este cotată la 4. Rezultatul de egalitate a primit o cotă de 3.30.

Până acum, cele două formații s-au întâlnit de patru ori în Liga 1: două victorii pentru Sepsi, care a câștigat și unicul meci disputat la Sfântu Gheorghe, un succes în dreptul lui U Craiova 1948 și o remiză.

Etichete: play off , sepsi , u craiova 1948 , laszlo dioszegi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexandru Băluță îl înțeapă pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Citeşte şi

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”