Laurențiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

Laurențiu Reghecampf a izbucnit după meciul cu Botoșani: ”Mi se pare cea mai mare tâmpenie”. Ilie Dumitrescu l-a contrazis

articol scris de Digi Sport
27.05.2022, 23:00
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani cu 2-0 și a obținut calificarea în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League.

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a avut o adevărată tiradă, în cadrul căreia și-a exprimat nemulțumirea cauzată de programarea unui astfel de baraj pentru calificarea în Conference League, pe care consideră că Universitatea Craiova trebuia să o aibă deja, datorită clasării pe locul trei în play-off.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - FC Botoșani:

Laurențiu Reghecampf a izbucnit după meciul cu Botoșani

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că o înfrângere cu FC Botoșani i-ar fi pus serios în pericol postul.

Încerc să fiu politicos, nu știu dacă are rost să spun, dar totuși. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care joacă 40 de meciuri, termină pe locul trei și trebuie să joace un astfel de baraj. Mai mult, nici măcar n-am jucat cu locul șapte, ci cu locul opt. Joc cu o echipă care a jucat cu Academica Clinceni, cu Mediaș și stau până în ultimul meci să pot fi dat afară?

Dacă pierd un meci în seara asta, probabil nu mai sunt antrenorul Craiovei. Anul ăsta ni s-a întâmplat nouă, la anul poate fi altă echipă. Se întâmplă ceva și poți să pierzi un asemenea meci, pierzi tot ce ai muncit într-un an de zile.

Cu ce ajută fotbalul românesc ca o echipă de pe locul opt, care nu are buget, să meargă în cupele europene? Le dăm șansa unor echipe care nu vor să joace în cupele europene. Ok, pune-mă să joc cu o echipă de pe locul patru, de pe locul cinci, o echipă de play-off.

Pentru mine a fost foarte mult stres și cred că a fost degeaba. Probabil oamenii care analizează văd asta foarte ușor, să câștigi dacă ai valoare, dar nu e așa, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice. Ei au posibilitatea să joace în cupele europene, dar nu vor, nu au buget, dar li s-a dat un cadou.

Oamenii care lucrează la Federație și la Ligă ar trebui să se întâlnească și să facă lucrurile clare. Să facă ceva pentru performanță. Dă bani mai mulți pentru locul șapte, pentru locul opt, nu să faci un asemenea meci. Noi am terminat campionatul pe locul trei, meritam această calificare”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Ilie Dumitrescu, totuși, a transmis că Laurențiu Reghecampf nu are motiv să se plângă, întrucât cunoștea regulamentul dinainte și putea evita clasarea pe poziție de baraj. De asemenea, fostul mare internațional consideră regula barajului pentru Conference League un ”stimulent” pentru formațiile din play-off, ceea ce oferă un plus competiției.

Nu subscriu cu chestia asta. Regulile sunt stabilite înainte să înceapă competiția. Dacă ajungi în situația asta, trebuie s-o accepți. E la fel și cu înjumătățirea punctelor. Tot timpul apare cel care e pe primul loc și spune că e o nedreptate.

Eu spun altă chestie. Sunt echipe care au terminat la ultimul meci, gen Botoșani, Rapid. De ce să nu fie și un stimulent pentru cei care au ajuns acolo și mai au o șansă? Oricum ai un avantaj că joci acasă.”, a transmis Ilie Dumitrescu.

Laurențiu Reghecampf, ședință cu Mihai Rotaru

După obținerea ”biletelor” pentru Conference League, Laurențiu Reghecampf a anunțat că urmează să aibă o întâlnire cu Mihai Rotaru, pentru a face planul pentru sezonul următor.

Eu am un contract pe doi ani de zile, am spus-o, mă repet, îmi doresc enorm să duc la capăt contractul și să câștig campionatul cu Universitatea Craiova. Voi avea o întâlnire cu patronul echipei, trebuie să aducem câțiva jucători care să crească nivelul echipei”, a anunțat Laurențiu Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova - fc botoșani , baraj conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”