LIVE VIDEO Politehnica Iași - Gaz Metan (15:00, Digi Sport 1) / Foto: Sports Pictures

Video Gaz Metan Mediaș - Poli Iași 3-2. Revenire de senzație pentru elevii lui Iordănescu, de la 0-2

31.08.2019, 17:10
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Gaz Metan Mediaș a început în forță meciul cu Poli Iași și a marcat în minutul 21, prin Fofana, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Apoi, Sergiu Buș a tras superb, dar Rusu a intervenit fantastic.

Golul a venit imediat după pauză, însă l-au marcat cei de la Poli Iași. Adrian Vălan a înscris din pasa perfectă a lui Breeveld. Două minute mai târziu, ieșenii au primit penalty după ce Platini a fost faultat de portarul Pleșca, iar Adrian Bălan a transformat și Poli avea deja 2-0.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Mediașul a primit și el penalty în minutul 57, după ce Dumitru Cardoso a fost faultat în careu, iar Marius Constantin a transformat. În minutul 67, Chamed a egalat pentru echipa lui Edi Iordănescu printr-o lovitură liberă perfectă, iar peste alte 6 minute, Buș a semnat golul prin care gazdele au întors scorul.

Până la final, același Buș a fost aproape de gol, însă ieșenii puteau pleca cu un punct dacă Adrian Bălan nimerea poarta în minutul 89. Gaz Metan Mediaș - Poli Iași s-a terminat 3-2.


Știrea inițială:

Meciul Gaz Metan Mediaș - Poli Iași reprezintă a doua partidă din etapa a 8-a a Ligii 1. Înfruntarea va putea fi urmărită în direct, sâmbătă, ora 15:30, pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, după șapte runde din sezonul regulat. Fiecare dintre cele două formații și-a asigurat deja 15 puncte din 21 posibile. Echipa lui Edi Iordănescu vine după trei victorii consecutive, ultima dintre ele fiind corecția aplicată celor de la FCSB, 4-0. Echipa lui Mihai Teja a obținut două victorii și un egal în ultimele trei partide.

Gaz Metan Mediaș și Poli Iași au remizat la ultima întâlnire

Cele două echipe sunt neînvinse până acum și ocupă locurile 4 și 5 în clasament. Gazul este echipa mai bine clasată, datorită golaverajului.

Gaz Metan și Poli Iași s-au întâlnit ultima dată în luna mai, când partida s-a terminat la egalitate, 1-1, tot pe terenul formației din Mediaș.

Edi Iordănescu a vorbit despre despre întâlnirea cu echipa lui Mihai Teja 

Gaz Metan are derby pentru podium cu Poli Iaşi. Va fi un duel între prietenii Edi Iordănescu şi Mihai Teja, fost antrenor la Mediaş.   

"E adevărat că traversăm o perioadă foarte bună, venim după un rezultat fantastic, dar în fotbal le-am spus jucătorilor că ai dreptul să te bucuri sau să fii supărat doar 24 de ore.E foarte important să depăşeşti momentele de euforie. Rezultatul cu FCSB nu ne garantează victoria cu Iaşi. Este un adversar care la fel ca noi nu a cunoscut înfrângerea, semănăm ca joc şi filozofie, un fotbal de construcţie şi combinativ, au un antrenor care mi-e şi prieten foarte bun," a spus Edi Iordănescu înainte de meci.

Etichete: gaz metan medias , edi iordanescu , poli iasi , mihai teja , gaz metan medias poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”