Alexander Maes, marcator pentru FC Argeș în meciul cu Gaz Metan / Captură Digi Sport

Video FC Argeș - Gaz Metan Mediaș 1-1. Fără Jorge Costa, oaspeții au smuls un punct după o gafă uriașă

articol scris de Digi Sport
17.01.2021, 16:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FC Argeș și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, în primul meci al zilei din Liga 1, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format live text pe digisport.ro. 

FC Argeș a început perfect meciul cu Gaz Metan Mediaș. Yuri a respins de pe linia porții șutul lui Ionuț Șerban din minutul 2, după care a venit golul. Alexander Maes a înscris cu o lovitură de cap, după un contraatac perfect și o centrare de calitate a lui Tofan. De un an nu mai marcase belgianul Maes, de când juca pentru Beerschot.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Gazdele de la FC Argeș au controlat partida pe toată durata reprizei, Gaz Metan nu a avut nicio ocazie. Ionuț Șerban a semnat ultima șansă a primei reprize, în minutul 44, când a șutat pe lângă poartă din lovitură liberă.

FC Argeș - Gaz Metan Mediaș 1-1. Fără Jorge Costa, oaspeții au smuls un punct după o gafă uriașă

Gaz Metan Mediaș a început mai bine repriza secundă, iar în minutul 64 a picat și golul egalizator. Ronaldo Deaconu a centrat din lateral, portarul Greab a ieșit greșit, iar Ionuț Șerban a deviat decisiv în propria poartă.

S-a terminat 1-1, după ce Greab a avut o paradă salvatoare pe final.

În etapa următoare, FC Argeș merge la Arad pentru duelul cu UTA, în timp ce Gaz Metan va primi vizita celor de la Poli Iași.


FC Argeş şi Gaz Metan s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus piteştenii, un meci s-a terminat cu victoria medieşenilor, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate. Prima confruntare a avut loc pe 12 august 2000, FC Argeş - Gaz Metan 2-1 (Cr. Albeanu, P. Codrea / Ctin. Hanc). Pe băncile celor două echipe s-au aflat Marian Bondrea, respectiv Jean Gavrilă.

LIVE VIDEO FC Argeș - Gaz Metan Mediaș, 14:30, Digi Sport 1

Cea mai recentă dispută directă din Liga 1: 28 august 2020, Gaz Metan - FC Argeş 2-0, goluri înscrise de Ondrej Baco şi Nicolao Dumitru Cardoso.

"De la început am spus că vreau să ne luptăm pentru primele șase locuri", a declarat antrenorul medieșenilor, fostul mare jucător de la FC Porto, Jorge Costa. Două victorii (1-0 CU Astra, 2-1 CU FC Voluntari), două remize (1-1 cu UTA, 2-2 cu FC Hermannstadt) şi patru înfrângeri este palmaresul înregistrat de FC Argeş pe teren propriu în acest sezon. 

Ionuț Șerban, căpitanul formației FC Argeș, a vorbit despre meciul cu echipa lui Jorge Costa.

”Ne dorim foarte mult cele 3 puncte. Am făcut o partidă bună la Botoșani, din punct de vedere colectiv. Botoșaniul este o echipă bună a Ligii I și cred că este o victorie meritată în urma unui joc bun. Trebuie să legăm victorii pentru a ieși din zona în care ne aflăm acum. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună.

Sunt mai sus ca noi în clasament și trebuie să câștigăm neapărat. Ieri am obținut o victorie pentru moral și ne dorim să ținem aceeași linie. Am făcut un meci foarte bun. Toți ne-am mobilizat foarte bine, ne-am respectat pozițiile din teren și ce am discutat înainte de meci. Atuul nostru trebuie să fie grupul. Dacă vom fi uniți, va fi bine”.

Etichete: gaz metan medias , jorge costa , fc arges , live video fc argeș - gaz metan mediaș


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

Cel mai bun marcator străin din istoria SuperLigii a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB sau Dinamo

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”