Darius Olaru, în meciul Gaz Metan - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Gaz Metan - FCSB 2-3. Man&Co, lideri în Liga 1! Meci superb la Mediaș, decis în minutul 90, din penalty

articol scris de Digi Sport
23.11.2020, 22:45
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB a învins Gaz Metan, scor 3-2, într-un meci de-a dreptul superb, în direct la Digi Sport 1. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 1.

FCSB a început perfect meciul de la Mediaș. Olimpiu Moruțan a nimerit bara în minutul 5, iar după alte șase minute i-a centrat perfect lui Darius Olaru, care a înscris cu o lovitură de cap. Crescut de Gaz Metan, Darius Olaru nu a sărbătorit golul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB a învins Gaz Metan, scor 3-2, într-un meci de-a dreptul superb, în direct la Digi Sport 1. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 1.

Gaz Metan - FCSB 2-3. Man&Co, lideri în Liga 1! Meci superb la Mediaș, decis în minutul 90, din penalty

Numai patru minute a durat bucuria celor de la FCSB, pentru că Valentin Crețu l-a faultat în careu pe Luis Nițu, iar Ronaldo Deaconu a înscris de la 11 metri. Mijlocașul care poartă tricoul cu numărul 13 a ajuns la patru etape consecutive cu gol marcat în Liga 1.

Darius Olaru a reușit să înscrie din nou împotriva fostei sale echipe în minutul 31, după o ratare uriașă a lui Florin Tănase. Mijlocașul nu s-a bucurat nici de această dată. FCSB părea la cârma partidei, dar totul s-a schimbat în partea secundă.

Ricardo Valente a înscris pentru 2-2 în minutul 60, după o preluare a la Zlatan Ibrahimovic și un șut necruțător în diagonală. De remarcat și pasa extrem de precisă a lui Dumitru Cardoso. La numai două minute după gol, Cardoso putea înscrie pentru 3-2, dar a ratat ținta din patru metri.

FCSB a dat lovitura în minutul 90, când Sergiu Buș a înscris de la 11 metri. Intrat în locul lui Tănase, Octavian Popescu a căzut în careu după un duel cu Butean, iar Colțescu a acordat penalty. Buș a marcat al doilea gol în tricoul FCSB, iar echipa sa ajunge pe locul 1.

În etapa următoare, FCSB va primi vizita nou-promovatei UTA. Până atunci mai rămâne de disputat și jocul de Cupă cu Gloria Buzău. Pentru Gaz Metan urmează duelul de Cupă cu FC Voluntari, iar apoi o deplasare pe terenul vicecampioanei Universitatea Craiova.

VIDEO Rezumatul partidei Gaz Metan - FCSB


Meciul Gaz Metan Mediaș - FCSB, din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, se joacă ACUM și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea partidei de la Mediaș, Gaz Metan este pe locul nouă în Liga 1, cu 13 puncte, obținând un avans important în ultimele două runde, disputate până în pauza internațională, când s-a impus cu CFR Cluj, 2-1, și UTA Arad, 3-1. Cu o victorie în fața FCSB-ului, echipa lui Jorge Costa chiar s-ar apropia de locurile de play-off, ajungând la cota 16 puncte, la egalitate cu Viitorul, echipa de pe șapte.

LIVE VIDEO Gaz Metan Mediaș - FCSB, ora 21:00, la Digi Sport 1

FCSB a traversat, de asemenea, o perioadă excelentă înaintea pauzei internaționale, fiind chiar cea mai în formă echipă din Liga 1.

Formația antrenată de Toni Petrea a câștigat tot în ultimele cinci etape ale campionatului intern, 3-2 cu Dinamo, 2-0 cu Academica Clinceni, 5-0 cu Hermannstadt, 2-0 cu Chindia și 4-1 cu Botoșani, ajungând în fruntea clasamentului, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Cu o victorie în meciul cu Gaz Metan, FCSB chiar va ajunge, pentru prima dată după mai bine de doi ani, lider solitar în Liga 1, cu 27 de puncte, două avans față de Universitatea Craiova, care a remizat cu FC Botoșani în această etapă.

LIVE VIDEO Gaz Metan Mediaș - FCSB, echipele probabile:

  • Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi - Butean, Larie, Horj, Velisar - Jefferson - Chamed, Deaconu, Valente, Costea - Cardoso
  • FCSB: Vlad - Crețu, Cristea, Miron, Panțîru - Olaru, Simion, Vînă - Moruțan, Man, Tănase

Etichete: meciuri liga 1 , gaz metan medias fcsb , etapa 11 liga 1 , gaz metan mediaș - fcsb echipele probabile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”