Video Sepsi - FC Voluntari 1-2. Ilfovenii trec peste Hermannstadt și Dinamo în play-out

16.06.2020, 21:52
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FC Voluntari s-a impus pe terenul celor de la Sepsi cu 2-1, după ce covăsnenii au condus cu 1-0.

Nicolae Carnat a marcat primul gol al partidei după doar 27 de secunde, profitând de o gafă în defensiva adversă. FC Voluntari a avut ocazii importante în prima parte, dar nu a putut înscrie. A făcut-o, însă, după pauză.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Claudiu Belu a înscris din centrarea lui Ion Gheorghe în minutul 68, iar Căpățînă a stabilit scorul final cu reușita sa din minutul 70. S-a terminat 2-1 pentru FC Voluntari, care urcă pe locul nouă, peste Hermannstadt și Dinamo.

LIVE VIDEO Sepsi - FC Voluntari, de la 20:00, pe Digi Sport 1. Ilfovenii, parcurs excelent în 2020

În primul meci de după reluarea sezonului din Liga 1, Sepsi a remizat contra celor de la FC Hermannstadt, scor 1-1, pe teren propriu. De partea cealaltă, FC Voluntari a câștigat clar derby-ul Ilfovului, împotriva celor de la Academica Clinceni, 3-0.

Partida de la Sfântu Gheorghe o găsește pe Sepsi pe locul 8, cu 20 de puncte, trupa lui Leo Grozavu acumulând trei remize din tot atâtea partide disputate în play-out.

De partea cealaltă, FC Voluntari a ieșit din zona retrogradării, urcând pe poziția 11, cu 15 puncte. Formația pregătită de Mihai Teja a avut un parcurs excelent în acest an, înregistrând patru victorii și două remize în ultimele șase meciuri din Liga 1.

LIVE VIDEO Sepsi - FC Voluntari, de la 20:00, pe Digi Sport 1. Covăsnenii sunt campioni la egaluri

În meciurile din sezonul regulat, cele două meciuri s-au încheiat nedecis, fără goluri, scor 0-0.

De altfel, Sepsi este echipa care a înregistrat cele mai multe remize în acest sezon - 12 în sezonul regulat și deja alte trei în play-out.

Cele două echipe au schimbat antrenorii avuți în meciul de la Sfântu Gheorghe, din sezonul regulat. Sepsi și FC Voluntari au renunțat la antrenorii străini Csaba Laszlo și Cristiano Bergodi și i-au numit în funcție pe Leo Grozavu, respectiv Mihai Teja.

Etichete: liga 1 , sepsi , mihai teja , leo grozavu , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Video După chinul cu ”gladiatorii” de la Sepsi, Mario Camora a făcut anunțul despre Dan Petrescu

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă