Reacțiile lui Florin Tănase la finalul victoriei cu Astra

”Lucrurile sunt grave!”. Tănase a explicat de ce a jucat Gnohere. ”Poate a visat ceva”. Mesaj clar pentru Cosmin Contra

17.03.2019, 22:48
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

VIDEO Astra - FCSB 0-2. FCSB a obținut prima victorie din play-off și a rămas la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au impus la Giurgiu, 2-0 cu Astra, după golurile marcate de Harlem Gnohere și Iulian Cristea.

”O victorie foarte importantă. Aveam nevoie să luăm cele 3 puncte pentru a ne menține în lupta pentru titlu. Ne aduce foarte multă încredere acest succes. Vine această pauză, să punem problemele la punct. Nu am jucat prost în ultimele etape, am avut neșansă cu Viitorul. Mi-aș dorim să câștigăm toate meciurile rămase”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului.

Ioan Hora, anunțat titular. Gnohere, în primul 11

La conferința de presă, Mihai Teja a anunțat că Ioan Hora nu va lipsi din echipa vicecampioanei. Totuși, Harlem Gnohere a fost cel care a început meciul pe teren și a marcat primul gol, după 3 luni de ”secetă”.

”Am urmărit și eu conferința și mă așteptam să joace Hora. A dormit la prânz. Poate a visat ceva și a schimbat echipa”, a mai spus Tănase.

Alibec a intrat pe teren abia în minutul 72 și nu a mai avut timp să întoarcă rezultatul. ”Alibec, îl știm cu toții. E un jucător valoros, foarte bun pe contraatac. Din păcate pentru ei, nu a fost titular. Noi am făcut o partidă bună”, a continuat decarul roș-albaștrilor.

După primele două etape disputate în play-off, CFR este pe primul loc, cu 33 de puncte. Universitatea Craiova ocupă poziția secundă (29 de puncte). Podiumul este completat de FCSB, care a acumulat 28 de puncte.

”Dacă pierdeam, lucrurile erau foarte grave. Acum, sunt grave. Pauza e binevenită, dar ar fi fost bine să jucăm și în această perioadă”, a spus Tănase.

Mesajul lui Florin Tănase pentru Cosmin Contra

Cosmin Contra nu l-a chemat la echipa națională decât pe Romario Benzar, din lotul celor de la FCSB. Fundașul a devenit incert după meciul cu Astra. Tănase e sigur că și el ar fi meritat să vină la echipa națională pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe.


”Din păcate, avem doar un jucător. Nu știu ce trebuie să facem în plus să ne vadă și pe noi domnul selecționer. Noi vom face totul. Eu meritam să fiu convocat. Am cifre bune, dacă te uiți la dueluri. Nu știu ce cifre au ceilalți”, a încheiat Tănase.

Vezi mai jos rezumatul meciului Astra - FCSB 0-2

 

Etichete: florin tanase , astra fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

Citeşte şi

Exclusiv 2.6 milioane de euro pentru Florin Tănase!

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOWDwayne Johnson a devenit iresponsabil la filmări? Ar fi întârziat deseori și 7-8 ore pe platoul de la "Red One": "A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o vacă refuză să fie hrănită de soția unui bărbat. Reacția femeii a devenit virală: „Nu știu de ce nu vrea”