Marius Măldărăşanu / Foto: Sport Pictures

Video Măldărășanu cere cele 9 puncte înapoi. "Sunt ale noastre, muncite"

articol scris de Digi Sport
04.01.2023, 11:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Hermannstadt a fost una dintre surprizele plăcute ale Ligii 1. Echipa promovată de Marius Măldărășanu (47 de ani) a terminat foarte bine sezonul de toamnă, 1-0 în deplasare cu CFR Cluj și a crezut că iernează pe loc de play-off, 6, cu cele 33 de puncte strânse.

Dar de la FRF a venit însă o penalizare de nouă puncte și echipa a ajuns pe locul 9. Antrenorul sibienilor speră că avocații clubului vor avea succes la TAS, dar lasă de înțeles că este luată în calcul și varianta păstrării depunctării.

  • Depunctarea a fost dictată pentru datorii mai vechi. Prin Planul de Reorganizare aprobat de instanță, Hermannstadt a șters datorii de 5,75 milioane de euro!

Măldărășanu așteaptă de la avocați să recupereze cele 9 puncte

"Punctele? Sunt pe drum (n.r. râde). Nu, așteptăm. Le iau în calcul pentru că sunt puncte noastre, muncite. Dar așteptăm decizia de la TAS și în cazul în care decizia va fi una nefavorabilă, atunci vom vedea ce vom face, cum vom gestiona această situație. Dar cred că punctele vor veni înapoi. Situația este total diferită față de cea de la Gaz Metan și Clinceni, anul trecut. De aceea nu acceptăm depunctarea asta și suntem foarte dezamăgiți. Pentru că lucrurile sunt aici în regulă cum nu au fost de foarte mulți ani", a declarat Marius Măldărășanu.

Ce a spus antrenorul de la Hermannstadt despre posibilitatea ca Opruț să ajungă la Universitatea Craiova

Fundașul Raul Opruț (25 de ani) se află printre numele vehiculate în Liga 1 pentru un transfer, dar deocamdată nu este nimic clar.  Universitatea Craiova ar fi una dintre echipele interesate.

"Azi e ziua lui Opruț, face 25 de ani și chiar i-am spus că trebuie să-l vindem repede că nu mai luăm nimic pe el. Eu, ca antrenor, sunt subiectiv și nu mi-aș dori să plece niciun jucător, iar el cred că ar trebui să rămână până la vară. Dar am fost fotbalist și știu ce înseamnă să primești o ofertă foarte bună, mintea pleacă în altă parte.

Dacă ar fi să fie bine și pentru club, și pentru jucător, normal că nu m-aș opune. Nici în cazul lui, nici în cel al lui Paraschiv, dar suntem destul de subțiri și ar trebui să aducem ceva în loc, iar în perioada de iarnă este foarte greu" , a mai spus Măldărășanu înaintea plecării echipei în cantonamentul din Antalya.

Echipele Petrolul si Hermannstadt au plecat cu o cursă de linie în Antalya, în timp ce Rapid, UTA, U Cluj, Chindia si Voluntari au închiriat împreună un charter cu aceeași destinație.

Video cu declarația lui Marius Măldărășanu, dată înaintea plecarii spre Antalya

Etichete: marius maldarasanu , hermannstadt depunctata , maldarasanu oprut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Marius Măldărășanu, discurs sincer: ”Nu știu dacă voi reuși să fac vreo performanță ca antrenor!”

Marius Măldărășanu a răbufnit: ”Nu trebuie să batem mereu cu 2 sau 3-0, nu suntem Manchester City”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”