Marian Iancu / Foto: Sport Pictures

Marian Iancu i-a descris pe Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos și Mitică Dragomir. Cine a fost cel mai mare dușman

articol scris de Digi Sport
03.04.2023, 15:33
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Marian Iancu (57 de ani) era unul dintre cei mai importanți patroni de fotbal din România în urmă cu un deceniu și jumătate, atunci când acesta o conducea pe Poli Timișoara.

Marian Iancu a avut cuvinte mari la adresa lui Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos și Dumitru Dragomir

La aproape 10 ani de când a ieșit din fotbal, Marian Iancu a făcut o scurtă descriere a celor care se aflau în "fenomen" în perioada sa de glorie de la Timișoara. Fostul finanțator al bănățenilor i-a lăudat pe fiecare dintre Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos, respectiv Dumitru Dragomir și nu s-a ferit să-l numească pe Mircea Sandu drept cel mai mare dușman al său din fotbal.

"Eu am avut o relație bună cu Gigi Becali, în sensul în care a respectat tot ceea ce s-a angajat față de mine. La fel am făcut și eu cu el. Un om rapid în decizii a fost Cristi Borcea. Era foarte rapid 'Da sau nu', era simplu.

Față de mine, George Copos a fost un tip fantastic. Culmea culmilor, despre el s-a spus mereu că este strâns la pungă, cu ghilimelele de rigoare, și că nu își respectă deciziile. Nu a existat așa ceva cu mine. Iarăși un tip corect, rece, dar care știa ce spune, chiar dacă nu-mi convenea de fiecare dată, a fost Dumitru Dragomir. 

(n.r. cel mai mare dușman din fotbal) Mircea Sandu, clar. De departe. Nu i-aș spune nimic, aș trece mai departe, nu l-aș băga în seamă", a declarat Marian Iancu, la podcastul ”Tare de Tot”.

Marian Iancu, investiție de 28 de milioane de euro la Poli Timișoara

Unul dintre cei mai cunoscuți patroni de fotbal din România, Marian Iancu, a vorbit deschis despre investițiile făcute la formația de pe Bega. Fostul finanțator a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a cheltuit undeva la 28 de milioane de euro, totul pentru a menține clubul între primele formații din Liga 1.

Totodată, Marian Iancu a fost întrebat și care au fost cele mai mari contracte pe care le-a oferit jucătorilor în perioada în care era patron la Timișoara.

"Am investit 28 de milioane de euro. E capital social. A fost mai mult, dar ca să vorbim pe cifre exacte, capitalul social subscris și vărsat este cel hotărât de judecător.

(n.r. cât a scos?) Păi nu e vorba despre cât am scos. Nu a fost vorba despre sume pe care eu le-am împrumutat, că eu nu am împrumutat clubul, ci l-am capitalizat pentru că așa era normal. Nu am vrut să apar cu datorii. 

(n.r. despre cele mai mari contracte oferite) Nu mai știu. erau și de câte 15.000 - 17.000 de euro. Nu cred că avea cineva mai mult de 20.000 de euro. Majoritarea jucătorilor erau cumpărați, puțini au venit liberi. Eu am avut o politică de a cumpăra jucători de valoare. Contractele nu puteau fi atât de mari, pentru că fotbaliștii nu veneau liberi", a mai spus Iancu.

Etichete: marian iancu , george copos , mircea sandu , dumitru dragomir , cristi borcea , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă