U Cluj - Dinamo / Foto: Profimedia Images

Mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea returului din barajul cu "U" Cluj: "Acest meci se joacă cu inima"

articol scris de Digi Sport
28.05.2022, 22:52
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Dinamo și Universitatea Cluj vor juca în manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul "Ștefan cel Mare", în direct pe Digi Sport 1.

Dinamo București riscă să retrogradeze în premieră în Liga 2, după eșecul din manșa tur a barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, la Cluj.

Mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea returului din barajul cu "U" Cluj: "Acest meci se joacă cu inima"

Cu doar o zi înaintea unui meci istoric pentru dinamoviști, Marius Niculae a spus cum ar trebui să trateze elevii lui Dusan Uhrin jr. un meci cu o asemenea importanță. Fostul atacant al "câinilor" crede că doar cu o atitudine corectă și cu o ambiție la cote maxime, Dinamo are șansa să revină și să își asigure prezența în Liga 1 și din ediție următoare.

"Important e să câștige la trei goluri diferență și să rămână în Liga 1. Acest meci se joacă cu inima, indiferent de ce tactică alege Dusan Uhrin. Dacă echipa va fi unită și va avea o altă atitudine, atunci vor reuși să se salveze.

Au demonstrat în meciul cu Botoșaniul când au câștigat în zece oameni, ceea ce la Cluj s-a întâmplat exact pe dos. Deci au un exemplu recent și pot să o facă. Ăsta e motivul pentru care eu am încredere în ei", a spus Marius Niculae, potrivit Fanatik.

Dusan Uhrin jr riscă totul! Cum și-a propus să abordeze ”finala” cu U Cluj. Pe cine mizează în primul 11

Dusan Uhrin jr (54 de ani), antrenorul lui Dinamo, va miza totul de la început pe cartea atacului. Conform surselor digisport.ro, cehul va începe partida cu doi atacanți, Vlad Morar (28 de ani) și Christian Irobiso (29 de ani), în timp ce Cosmin Matei (30 de ani) va fi ”creierul” de la mijlocul terenului.

Antrenorul ”câinilor” pare a se fi decis și asupra fundașului dreapta pe care va miza în acest meci. Răzvan Grădinaru (26 de ani) este considerat fotbalistul capabil de a pune probleme atacanților adverși, dar și un bun inițiator al fazelor de atac.

În schimb, fundaș stânga va fi, cel mai probabil, Andrei Radu (25 de ani), deși acolo ar putea apărea și Gabriel De Moura (33 de ani). Asta în condițiile în care Steliano Filip (28 de ani) nu a intrat în calculele lui Uhrin pentru acest meci capital.

Fiip nu a fost folosit deloc de Uhrin la antrenamente în această săptămână, spre supărarea fotbalistului.

Cum ar putea arăta Dinamo la returul cu U Cluj

Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, Radu (De Moura) – Matei, Pierret - Torje, Morar, Burdușanu - Irobiso

Etichete: marius niculae , dinamo u cluj , baraj dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

Exclusiv Ionel Dănciulescu, fără dubii, după prima parte a meciului dintre Dinamo și Csikszereda. Ce a spus Marius Niculae

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”