Ianis Stoica, fotbalistul lui FCSB / Foto: Sport Pictures

Mesajul lui Ianis Stoica pentru Anamaria Prodan: "Eu am vrut să rup contractul!"

articol scris de Digi Sport
16.12.2021, 08:21
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Ianis Stoica (19 ani) a ales să rezilieze contractul cu fostul său impresar, Anamaria Prodan (48 de ani), și să semneze cu Becali Sport, firmă condusă de frații Ioan și Victor Becali (69, respectiv 60 de ani). 

Fotbalistul roș-albaștrilor a ținut să ofere lămuriri suplimentare în acest caz, la finalul derby-ului cu Rapid, scor 3-1, în cadrul căruia a și reușit să înscrie un gol.

Mesajul lui Ianis Stoica pentru Anamaria Prodan, după ce a renunțat la serviciile sale

Stoica a infirmat ipoteza conform căreia ar fi fost convins de frații Becali să schimbe tabăra și să semneze cu ei. Potrivit fotbalistului, din momentul în care nu a mai fost reprezentat de Prodan și până când a semnat cu firma celor doi au trecut două luni. Astfel, n-ar fi vorba de o trădare, ci pur și simplu de alegerea unui nou reprezentant după ce a rămas fără cel vechi. 

"Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față.

Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să rupt contractul. Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile.

N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt", a spus Ianis Stoica, la finalul partidei FCSB - Rapid.

Galerie Foto

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Rapid

Ce a spus Victor Becali despre cazul lui Ianis Stoica

Victor Becali (60 de ani) a explicat cum a ajuns Ianis Stoica (19 ani) să semneze cu firma verilor lui Gigi Becali (63 de ani). Este al doilea jucător care este ”suflat” de frații Becali din ”ograda” Anamariei Prodan Reghecampf (48 de ani).

Victor Becali a precizat că Ianis Stoica, una dintre revelațiile roș-albaștrilor, și-a dorit să facă acest pas, dar și care este stadiul discuțiilor cu Arsenal.

”Am citit în presă că Ianis a notificat firma care-l reprezenta. Nu știu cine sunt acționari acolo. Cine, Anamaria Prodan? Nu știu, nu mă interesează. Eu știu de altcineva. El nu semnase practic cu o firmă, ci cu un agent, Sasha și nu mai știu cum.

Este dreptul lui să rezilieze, cum a fost și cel al lui Coman. Ați auzit ceva, am spus noi ceva? Nu mă cert cu nimeni”, a spus Victor Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Agentul FIFA a mai precizat că fotbalistul nu riscă nimic grav după o astfel de mutare.

”Îl cunosc pe taică-su (n.r. - Pompiliu Stoica, fost fotbalist la Steaua) de foarte mulți ani, am o relație foarte bună cu el, și nu a fost jucătorul nostru. Și l-am întrebat despre situația băiatului după ce văzusem în presă că a notificat. Ne-am întâlnit și a spus că el l-a adus până aici după care jucătorul face ce dorește de acum înainte. Am luat legătura și cu băiatul, a venit, după care a venit și a semnat.

Din moment ce a notificat rezilierea de contract, el poate semna cu oricine dorește. Dacă firma nu dorește rezilierea, are metode legale. Până când l-a notificat pe respectivul agent, îi plătește 2 lei, 3 lei, 7 lei, ce contract are.

Dacă știi mai bine, de ce mă mai întrebi? Ce, Florinel Coman a plătit ceva? Eu știu mai bine decât tine”, a mai precizat Victor Becali.

Etichete: victor becali , anamaria prodan , ianis stoica , becali sport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen

ACTUALIZARE Fenomen rar vizibil aseară pe cerul României, care seamănă cu aurora boreală. În Alba, de exemplu, cerul nopții s-a colorat în nuanțe de roșu. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Austria, Germania, Elveția și Italia, iar totul a fost rezultatul unei uriașe furtuni solare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Perfecțiune! Ce a făcut Ianis Hagi în meciul cu locul doi din Spania, în care a fost decisiv în minutul 90+9

Kylian Mbappe și-a luat adio de la toată lumea, dar a uitat de cel mai important om de la PSG

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Exclusiv După ce a auzit ce antrenor vrea Rapidul, Ioan Andone a tras un semnal de alarmă: ”Uită-te la Dinamo”

Citeşte şi

Reghecampf, plângere penală și acuzații către soție: susține că i-au dispărut bunuri de peste 600.000 de euro! Primele reacții

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale