Mihai Neșu, invitat de onoare la FCSB – FC Voluntari / Foto: Facebook @FCSBOfficial

Mihai Neșu a urmărit din tribune FCSB - Voluntari, iar la finalul partidei a avut și favoriți: ”Au un potențial foarte bun!”

articol scris de Digi Sport
11.04.2022, 23:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a făcut spectacol pe Arena Națională și a câștigat partida cu FC Voluntari, scor 4-0, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1, meci la care Mihăiță Neșu a fost invitat de onoare.

Mihai Neșu a urmărit din tribune FCSB - Voluntari, iar la finalul partidei a avut și favoriți: ”Au un potențial foarte bun!”

Mihai Neșu a urmărit partida dintre FCSB și FC Voluntari, iar la finalul meciului, fostul jucător al roș-albaștrilor a avut și câțiva jucători pe care i-a remarcat. Neșu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu.

Galerie Foto

Neșu a povestit că a fost primit foarte bine în vestiarul roș-albaștrilor, deși jucătorii îl știau doar din amintiri. Totuși, fostul fundaș de la FCSB s-a bucurat de revederea cu Pintilii, Marius Popa, Bănel Nicoliță și Mihai Stoica.

M-au primit bine băieții. Mă știam cu Pintilii și cu Marius Popa. Ei mă știau așa din amintiri. M-au primit bine, m-am bucurat să intru din nou în vestiar. M-am bucurat că au avut un rezultat bun și e o atmosferă bună înaintea și la finalul meciului.

Îmi place că echipa e tânără și are un potențial bun pentru viitor. Tavi Popescu se remarcă mai mult decât ceilalți. Are o vârstă mică și face lucruri foarte bune. Olaru se remarcă și el la fiecare meci prin dăruire, prin realizări. Îmi place și portarul (n.red. Ștefan Târnovanu).

M-am bucurat să mă revăd cu prietenii mei și cu suporterii. M-am revăzut și cu Bănel Nicoliță. Drumul nu a fost greu, dar a fost un accident și am fost blocați vreo două ore. Mă gândesc că domnul Gigi Becali stă mai liniștit în perioada postului. Am vorbit cu nea Gigi în urmă cu ceva timp, când mi-a dăruit mașina nouă”, a transmis Mihai Neșu la finalul meciului.

Mihai Neșu, invitat de onoare la FCSB – FC Voluntari! Fostul jucător al roș-albaștrilor, în premieră pe Arena Națională

Mihăiță Neșu (38 de ani) s-a revăzut cu Mihai Pintilii, dar și cu alți cunoscuți din perioada când evolua în tricoul roș-albastru.

Mihăiță Neșu a ținut cu orice preț să viziteze Arena Națională, astfel că fost invitat de cei de la FCSB să urmărească duelul cu FC Voluntari.  

Neșu, care a evoluat la FCSB în perioada 2001-2008, a mers în vestiarul roș-albaștrilor și le-a urat mult succes înaintea duelului cu FC Voluntari.

Am venit direct de pe drum. Vin de la Oradea. Am întârziat două ore. E prima oară aici, nu am mai fost pe Arena Națională. Am venit direct la meci ca să nu îl pierd. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu băieții pe care îi mai știu din foștii colegi.

Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci. Nici la televizor nu am mai văzut. Îmi era dor să mă întâlnesc cu prietenii mei. Am adus și urnele de la fundație. Mai strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit materialele de constructie, bugetul inițial a fost dat peste cap și trebuie să mai strangem vreo 1,8 milioane de euro”, a declarat Mihăiță Neșu.

Etichete: mihai nesu , ianis stoica , stefan tarnovanu , tavi popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

Elias Charalambous i-a luat apărarea fotbalistului criticat de Gigi Becali

”Și-a arătat caracterul”. Ce a spus Elias Charalambous despre gafa lui Ștefan Târnovanu care amână titlul

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură