Mihai Roman, la flash-interviul de după meci / Foto: Digi Sport

Mihai Roman, revoltat de arbitraj după meciul egal cu Academica Clinceni: "Probabil deranjăm. S-a văzut intenția lui"

articol scris de Digi Sport
04.10.2021, 22:45
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Academica Clinceni și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, la capătul unui meci în care au fost mai multe decizii de arbitraj contestabile.

Oaspeții sperau să obțină toate cele 3 puncte și să rămână în spatele liderului CFR Cluj, însă Ionuț Chirilă și elevii săi le-au încurcat planurile.

Mihai Roman, supărat după Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1

Atacantul moldovenilor s-a arătat consternat de arbitrajul lui Viorel Fluieran, pe care îl acuză că a avut o tentă împotriva echipei oaspete.

"Golul lor am înțeles că a fost cu mână. Etapa trecută am avut penalty clar și nu ne-a fost dat. Probabil deranjăm că suntem acolo și sus și au început acum niște chestii care nu sunt normale. Da, cred că arbitrul a scapăt meciul din mână.

La Edjouma nu a fost fault și i-a dat al doilea galben. Cred că s-a văzut o intenția a lui. Este adevărat că am întâlnit o echipa mult schimbată în bine de când a venit domnul Chirila. Se văd niște trasee, se vede o idee de joc. Mie mi-a plăcut cum a jucat Clinceni și azi, și cu FCSB", a spus Mihai Roman.

Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1. Ilfovenii au marcat un gol neregulamentar

Oaspeții au deschis scorul după doar un sfert de oră, în urma unui corner. Papa a lovit cu capul, Dobre a respins în fața lui Dawa, iar camerunezul a profitat de oportunitate.

Elevii lui Ionuț Chirilă puteau restabili egalitatea în primul minut al prelungirilor primei părți. De Amorim i-a pasat superb cu călcâiul lui Pârvulescu, care l-a învins pe portarul advers, însă Racovițan a scos din fața porții goale, iar moldovenii au intrat la cabine în avantaj.

Ilfovenii au lansat un avertisment către poarta moldovenilor în minutul 52, dar șutul de la distanță al lui De Amorim a trecut la o palmă de vinclu. În cele din urmă, Academica Clinceni a reușit să egaleze în minutul 77, la capătul unei faze controversate. Moulin a șutat cu latul din afara careului de șaisprezece metri, iar mingea l-a lovit în mână pe Cascini, schimbându-i traiectoria.

Arbitrii nu au văzut acest lucru și au validat golul, astfel că trupa lui Chirilă a reușit să smulgă un punct, dar se află tot pe ultimul loc în Liga 1, cu doar trei puncte. De partea cealaltă, FC Botoșani ămâne pe 2, la opt puncte în spatele CFR-ului.

Etichete: arbitru , mihai roman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

Video Un nou scandal în tenis. L-a numit ”nemernic” pe arbitrul de linie, iar reluările i-au dat dreptate

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”