Steliano Filip protestează în fața lui Istvan Kovacs / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Mihai Stoica dezvăluie de ce a fost eliminat Steliano Filip în FCSB - Dinamo: "Știu ce s-a întâmplat cu un minut înainte"

articol scris de Digi Sport
15.09.2021, 17:22
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a învins clar Dinamo, scor 6-0, în derby-ul disputat duminică pe Arena Națională, iar cinci dintre golurile gazdelor au fost marcate după eliminarea lui Steliano Filip, din minutul 37.

Mihai Stoica dezvăluie de ce a fost eliminat Steliano Filip în FCSB - Dinamo: "Știu ce s-a întâmplat cu un minut înainte"

Filip a fost eliminat direct după o intervenție asupra lui Valentin Gheorghe, iar în raportul oficial al meciului, Istvan Kovacs ar fi notat că fundașul lui Dinamo l-a lovit pe jucătorul lui FCSB în zona gâtului și a feței.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care a văzut partida de pe bancă, susține că altul a fost motivul pentru eliminarea lui Steliano Filip - o ieșire necontrolată a jucătorului dinamovist, înainte de intervenția asupra lui Valentin Gheorghe.

"Eu am fost acolo. Știu ce s-a întâmplat cu un minut înainte de eliminare și cam de aia a fost eliminat. Mai departe nu vorbesc. A avut o ieșire.

Aici e mult de discutat și dacă ajungem ca unii specialiști să spună că trebuia să ia galben Valentin Gheorghe deja ducem în derizoriu discuția și n-are sens", a spus Mihai Stoica, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Eliminarea lui Steliano Filip din FCSB - Dinamo 6-0

Ce a spus Steliano Filip, după eliminarea din meciul cu FCSB

Steliano Filip a declarat că nu se simte vinovat pentru eliminarea sa din minutul 37. În opinia sa, Istvan Kovacs a luat o decizie greșită.

A văzut un stadion întreg, o țară întreagă. Nu am venit să critic arbitrajul. Nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Și-a bătut joc de niște familii, în primul rând, și de suporterii ăștia minunați. Nu cred că meritam. Să zicem, îmi dădea galben pentru intenție.

Cea mai bună soluție ar fi VAR-ul, e clar. Maxim galben. Îmi reproșez. Mi-am lăsat coechipierii, am îngreunat situația, îmi cer scuze pe această cale. Nu am protestat, să mă iau de un jucător. L-am întrebat simplu. Știe toată lumea că e un arbitru foarte arogant, dar nu l-am înjurat, nu l-am certat. I-am zis să îmi spună și mie de ce mi-a dat roșu să merg la vestiare liniștit. Nu a vrut să vorbească. Mi-a zis doar ’ai trei minute, altfel opresc jocul’.

Mi s-a mai întâmplat, chiar la meciul cu Mioveni. Un contraatac, vreau să fac fault, el îmi strigă ’nu face, nu face’, eu nu fac și luăm gol. Nu am venit aici să dau în el, dar aroganța și felul în care ne tratează. O să iau minim două etape, cine știe ce o să mai scrie în raport, poate se simte și atacat. Eu unul am cerut fault. M-a tratat cum ne tratează de obicei. Am întrebat de ce nu mi-a dat fault și el mi-a răspuns în felul lui tipic: ’dispari’.

Mă doare, știu ce situație e la echipă. Îmi doresc să pun umărul, dar, astăzi, și-a bătut joc de noi. Campionatul este lung. Ușor, ușor formăm o echipă. Băieții care au venit sunt jucători de valoare, știu ce înseamnă Dinamo. Nu am jucat cu o echipă oarecare. Am jucat cu Steaua (n.red. FCSB), cu niște jucători de valoare. Cred că 11 la 11, altul era rezultatul, dar când rupi jocul așa, e foarte greu”, a declarat Steliano Filip la finalul partidei.

Etichete: dinamo , mihai stoica , steliano filip , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Video Fotbaliștii FCSB-ului au urcat în tribune după eșecul cu Universitatea Craiova! Ce au scandat

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”