Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Video&Foto Mihai Stoica iese la atac! Nu a scăpat nimeni: ironii la adresa rivalilor de la CFR

10.03.2020, 09:08
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

FCSB a făcut spectacol cu Craiova, scor 4-1, iar Mihai Stoica a ieșit la ataca după jocul cu oltenii. MM a publicat pe contul său de Facebook o postare în care povestește ce i-a transmis lui Cristi Bălgrădean, trimite ironii la adresa celor de la CFR și, printre altele, îl critică pe Istvan Kovacs.

În urma atacurilor mai mult sau mai puțin concertate împotriva FCSB din ultima vreme, sunt nevoit să fac o serie de precizări. Ordinea e pur cronologică.

1. Când i-am spus lui Bălgrădean că am aflat că a semnat cu CFR și l-am întrebat de ce nu ne-a informat, mi-a răspuns că i-a fost rușine de mine. Când l-am întrebat dacă de colegii din vestiar cărora le-a ascuns faptul că i-a trădat nu i-a fost rușine, a tăcut.

2. Cei de la CFR au recunoscut că au încălcat regulamentul din motive strategice, neinformându-ne. E posibil să aibă succes cu strategii de acest gen, vom vedea. În opinia mea, succes nu e să te elimine Sevilla în 16-imi, ci să treci de Ajax în aceeași fază. De asemenea, succes reprezintă calificarea în grupele UCL. Poate Bălgrădean era veriga lipsă din drumul lor hotărât spre grupe. Sau poate nu.

3. S-a discutat mult despre umilirea lui Coman la Sibiu. Execuție, umilire, bot pe labe... S-a omis că și Man a fost în aceeași situație. Ambii au intrat la pauză și au contribuit decisiv la calificarea echipei în semifinalele Cupei României. Ambii, unul umilit (cu bot pe labe), celălalt neumilit (fără bot pe labe), aveau și meci peste 3 zile cu Craiova. Reușitele lor de aseară le găsiți în rezumatul meciului.

4. Câțiva tineri nervoși din orașul în care m-am născut au prezentat un banner “FCSB nu e Steaua”. Aceiași tineri, și mai nervoși, au plătit 70 ron să vadă FCSB jucând, fără să le dea cu virgulă. Sticker-ele cu oi roș-albastre au fost apreciate. Nouă ne plac oile. Și mieii.

Mihai Stoica critică arbitrajul lui Istvan Kovacs

5. Aveam mare nevoie de un arbitraj ca cel al lui Kovacs din prima repriză. El a dat semnalul mobilizării. Să-l vezi pe Olaru comoționat, cu semn vizibil pe față și să nu iei nicio decizie disciplinară, să-i dai galben imediat lui Ovidiu Popescu pentru un atac la minge, doar așa poți transmite un mesaj fără echivoc. Sau poate omul a intrat mai greu în meci. De la 3-1 a arbitrat perfect.

Darius Olaru după accidentarea din meciul cu Craiova / Foto: Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica: ”Vâtcă la FCSB e o glumă!”

6. Vâtcă la FCSB e o glumă. E adevărat că membrii staff-ului joacă fotbal-tenis, dar, din câte am auzit, el e prea bun. Pe față.

P.S. Celor care calculează câte puncte face echipa cu mine prin preajmă și câte fără, încercând să inoculeze ideea că eu sunt responsabil de rezultate, le recomand cu blândețe să-mi analizeze CV-ul. Nu știu dacă am 6 sau 7 calificări în primăvara europeană.

POST CU ROADE TUTUROR !”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Andrei Vlad

Mihai Stoica se ia și de cei care l-au acuzat pe Andrei Vlad că ar fi greșit la golul marcat de Craiova, prin Bărbuț. MM susține că tânărul goalkeeper nu are nicio vină.

Doar cineva nepriceput sau răuvoitor poate să spună/scrie că Andrei Vlad a greșit la golul Craiovei. El avea de apărat toată poarta, iar șutul a fost de la o distanță foarte mică. Vina lui la gol este zero”, a mai scris MM pe contul său.

VIDEO cu rezumatul meciului dintre FCSB și Craiova, scor 4-1

Etichete: mihai stoica , mm stoica , mm , fcsb craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

4 jucători OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul, după derby-ul pierdut cu Rapid

Video Gesturile făcute de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul cu PAOK și ce scrie presa din Grecia

Echipa lui Boloni a evitat in extremis retrogradarea directă, iar antrenorul a spus totul: ”Nu putem ascunde realitatea”

Răzvan Lucescu a ieșit la atac după ce a câștigat titlul cu PAOK: ”Mi-a fost furat!”

Citeşte şi

Mihai Stoica: ”Pleacă sigur!”. Campionul cu FCSB va juca tot în SuperLigă, după o răsturnare de situație

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”