Bogdan Planic si Ciprian Deac sau un duel din CFR - FCSB 0-0 / Foto: Sport Pictures

Mihai Teja, enervat de jurnaliști. ”Ce înseamnă să risc? Nu mai aveam soluții ofensive!”

16.04.2019, 13:21
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0 | Mihai Teja (40 de ani) a părut încurcat de întrebările jurnaliștilor la conferința de presă, de după meci. Tehnicianul roș-albaștrilor a explicat de ce l-a introdus pe teren, în minutul 89, pe Dragoș Nedelcu, ”închizător” de profesie, în condițiile în care victoria era cuvântul de ordine al vicecampioanei.

”Nu mai aveam soluții ofensive! Și, în minutul 89, n-am ce... De aceea l-am băgat pe Nedelcu, în locul lui Teixeira. Da, Matei era o soluție, dar în minutul 89..., mai erau trei minute, ce poate să facă un jucător? Este destul de greu!”, a încercat să se eschiveze Teja, deși pe bancă se mai aflau Adrian Stoian și Florentin Matei, ambii cu veleități ofensive.

Tehnicianul s-a enervat puțin și când a fost întrebat de ce nu a riscat pe final. ”Ce înseamnă să risc? Am încercat să... ce înseamnă să risc? Să plecăm cu toții în față? Pare puțin ce am realizat, dar nu este ușor să joci cu o echipă care se apară în 30 de metri. E destul de greu. Voiam să câștigăm, asta e clar, dar ce înseamnă risc? Am jucat cu Filipe Teixeira, un jucător ofensiv, am încercat, am jucat cu Bizonul, cu Tase, cu Coman, toți fotbaliștii pe care-i am la dispoziție din punct de vedere ofensiv. 

Nu am încercat să mă baricadez, până în ultimul minut am încercat să jucăm, dar nu e ușor. Ce înseamnă risc?”, a spus antrenorul.

Mihai Teja: ”Dacă intra Matei, m-ați fi întrebat de Moruțan!”

Când unul dintre jurnaliști a insistat pe marginea faptului că poate Matei ar fi fost indicat să intre mai repede în teren, poate chiar în locul lui Moruțan, Teja a replicat: ”Nu știu, Matei - Moruțan sunt cam același stil de joc, deci nu-ți garantează nimeni. Sunt jucători tehnici, foarte buni, care pot face diferența.

Dacă intra Matei, mă întrebați de Moruțan. Sunt jucători care unu contra unu pot face diferența, adică eu cred că și Moruțan are o calitate foarte, foarte bună. De aceea l-am pus în spatele lui Eddy (n.r. - Gnohere), ca să nu pierd un om la mijlocul terenului, să creeze superioritate, să încerce să dribleze.

Cu siguranță va veni și rândul lui Matei și m-aș bucura să facă diferența”, a mai spus Teja, după meciul din Gruia.

VIDEO cu rezumatul partidei CFR Cluj - FCSB 0-0

Etichete: adrian stoian , filipe teixeira , florentin matei , mihai teja , cfr fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă