Fotbalistii clujeni, printre care se află Răzvan Sava, Panagiotis Tachtsidis si Karlo Muhar / Foto: Sport Pictures
Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul
News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club
CFR Cluj CFR Cluj
0 - 0
FCSB FCSB
Du 14.04.2019 22:00

CFR Cluj - FCSB 0-0. Niciun șut pe poartă, două bare în contul ardelenilor, o mare ocazie pentru Man

14.04.2019, 22:53

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Video CFR Cluj - FCSB 0-0. Derby-ul campionatului s-a terminat cum a început. CFR o ţine pe FCSB la 3 puncte în spate şi e mai aproape de al doilea titlu la rând. Fără Ţucudean, respectiv Pintilii, ocupantele primelor două locuri nu au avut niciun şut pe poarta adversă.

Dennis Man a tras periculos în prima repriză, care s-a încheiat cu bara lui Vinicius. La zece minute după pauză, Camora a riscat eliminarea după ce l-a lovit în faţă pe Filip - Istvan Kovacs i-a dat doar galben. Cu gândul la fostele glorii, fanii roş albaştrilor au tremurat pe final când Moutinho a luat şi el la ţintă bara, iar CFR-FCSB s-a încheiat 0-0.


ȘTIREA INIȚIALĂ. 

CFR - FCSB | Partida care se va disputa în această seară, în Gruia, poate fi un meci cât un titlu. Înaintea duelului direct dintre echipa antrenată de Dan Petrescu și cea pregătită de Mihai Teja, ardelenii ocupă prima poziție în clasament, cu 37 de puncte, 3 mai mult decât roș-albaștrii, care au 34 de puncte.

Deși suntem abia în etapa a 5-a din play-off, meciul este unul foarte important pentru ambele echipe. Dacă CFR s-ar mulțumi și cu un egal (pe lângă cele 3 puncte pe care le au în față, deţin și avantajul faptului că celor de la FCSB li s-au rotunjit punctele la începutul play-off-ului, astfel că, în caz de egalitate, ardelenii ar fi campioni), pentru roș-albaștri victoria este singura opțiune.

”O să mergem acolo la victorie, nici nu ne gândim să nu câștigăm”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă premergătoare meciului cu ardelenii. Partida dintre CFR și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în Gruia, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

În această dimineață, Teja a condus o scurtă ședință de pregătire, pentru a-i ține pe jucători conectați la importanța partidei de diseară.

CFR - FCSB | Mario Camora: "Dacă învingem în acest meci suntem 80% campioni"

Jucătorii pregătiți de Dan Petrescu sunt conștienți de faptul că o victorie în această seară este în mare măsură echivalentă cu cucerirea titlului.

''E un meci important pentru noi, iar dacă vom câştiga vom avea o şansă foarte mare la titlu, să zicem 80 la sută. Nu avem prime speciale. La un meci cu FCSB nu mai e nevoie să motivezi suplimentar jucătorii.

Dacă bate FCSB, şi sper să nu se întâmple aşa, o să fim la egalitate de puncte, dar tot noi avem prima şansă'', a spus Mario Camora, înaintea duelului direct cu FCSB.

CFR - FCSB | Dan Petrescu, impresionat de un jucător de la FCSB

Tehnicianul ardelenilor s-a declarat impresionat de fundașul roș-albaștrilor, Bogdan Planic, pe care-l consideră unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei pregătite de Mihai Teja.

”În play-off, am văzut toate meciurile lui FCSB. Așa că pot să spun că de când a intrat Planic, s-a văzut diferența! Ei au pierdut în primul meci cu Viitorul, dar Planic n-a jucat atunci. Echipa e mult mai sigură pe ea cu el în defensivă și s-a văzut asta pentru că au urmat trei victorii la rând”, a spus Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

CFR - FCSB | Marea surpriză pregătită de Mihai Teja pentru meciul de la Cluj

Mihai Teja a pregătit o surpriză pentru partida cu ardelenii: Adrian Stoian a făcut deplasarea cu echipa la Cluj. Cel mai probabil mijlocașul de 28 de ani va fi în lot pentru derby-ul din etapa a 5-a din play-off. Teja nu se va putea baza, pentru meciul cu CFR, pe Mihai Pintilii, astfel că tehnicianul de 40 de ani a decis să-l ia cu echipa la Cluj și pe Adrian Stoian.

Mijlocașul venit din Italia, în pauza de iarnă, nu a reușit să se impună la FCSB, fiind mai mult în afara lotului. De altfel, Gigi Becali a anunțat că jucătorul, cu aproape 100 de prezențe în Serie A, va pleca de la echipă în vară.

CFR - FCSB | Mihai Pintilii nu a putut fi recuperat

Mihai Pintilii a revenit vineri alături de echipă. Căpitanul roș-albaștrilor a fost în această săptămână în Serbia, la Marijana Kovacevic, cel mai eficient şi, în acelaşi timp, controversat terapeut din fotbalul mondial, pentru a încerca să se recupereze la timp pentru derby-ul etapei a 5-a din play-off, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi.

Deși s-au făcut eforturi mari, mijlocașul de 34 de ani nu a putut fi recuperat pentru derby-ul cu CFR. Deși din punct de vedere medical se simțea mai bine, Pintilii și staff-ul roș-albaștrilor au hotărât să nu riște, astfel că jucătorul nu a făcut deplasarea cu echipa la Cluj.

CFR - FCSB | George Țucudean e apt pentru meci

Dacă cei de la FCSB nu se vor putea baza pe Pintilii, CFR va putea miza pe golgheterul echipei, George Țucudean. Atacantul a revenit la antrenamente, în urma unei operații la inimă efectuată în urmă cu ceva timp, conform lui Bogdan Mara.

"Țucudean e foarte bine, a intrat la antrenament cu echipa. Nu știu dacă va intra la meciul acesta, Mister decide, dar dacă nu va intra la meciul acesta, cu siguranță va fi disponibil pentru următorul. Fizic este apt, dar nu poate să se antreneze sută la sută”, a declarat Bogdan Mara, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal.

CFR - FCSB | Interes enorm din partea fanilor

Derby-ul etapei a 5-a din play-off a generat un interes enorm din partea suporterilor, iar asta se reflectă în cererea de bilete care, spun organizatorii, depășește capacitatea stadionului ”Doctor Constantin Rădulescu”. 70 de lei este prețul pentru un tichet la Tribuna 1 și Tribuna 2.

”Va fi un meci cu casa închisă. Sunt mai multe cereri decât avem noi bilete disponibile”, susține Mara.

CFR - FCSB | Istvan Kovacs este arbitrul meciului

FCSB a cerut arbitri străini pentru jocul cu ardelenii, dar FRF a refuzat, astfel că meciul din această seară va fi condus la centru de Istvan Kovacs, ”talismanul ardelenilor”. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Mircea Orbuleț. Arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan.

 

CFR - FCSB | 6 dintre cele mai recente 7 dispute între cele două echipe s-au încheiat la egalitate

22 decembrie 2018
FCSB - CFR Cluj 0-2
Au marcat: Deac 28, Ioniță 90+6-penalty

16 septembrie 2018
CFR Cluj - FCSB 1-1
Au marcat: Țucudean 48 / Coman 24

29 aprilie 2018
FCSB - CFR Cluj 1-1
Au marcat: Planic 90+1 / Djokovic 76

18 martie 2018
CFR Cluj - FCSB 1-1
Au marcat: Culio 38-penalty / Gnohere 90+1

10 februarie 2018
FCSB - CFR Cluj 1-1
Au marcat: Budescu 75-penalty / Vinicius 33

21 septembrie 2017
CFR Cluj - FCSB 1-1
Au marcat: Urko Vera 45 / Budescu 63

17 aprilie 2017
CFR Cluj - FCSB 0-0

Partida dintre CFR și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe arena din Gruia, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro.

CFR Cluj CFR Cluj
FCSB FCSB
  • 90+4 fr2

    FINAL! CFR Cluj - FCSB 0-0. Lupta pentru titlu se amână pentru ultimele 5 etape din play-off

  • 90+3 cg cg

    Cartonaș galben FLORIN TĂNASE pentru un fault asupra lui Costache

  • 90

    Două minute de prelungire!

  • 89 s s

    ULTIMA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Djokovic, a intrat HOBAN

  • 89 s s

    ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Teixeira, a intrat NEDELCU

  • 88 fm fm

    Panică în careul FCSB! După o minge bâlbâită în careul roș-albaștrilor, mingea a ajuns la Costache, care a reluat defectuos

  • 87 cg cg

    Cartonaș galben JUNIOR MORAIS pentru un fault asupra lui Costache

  • 85 oc oc

    BARĂ CFR CLUJ! Moutinho a fost aproape de un euro-gol, cu stângul. Mingea a lovit bara din dreapta porții lui Bălgrădean

  • 83 fm fm

    Cristea a respins la fix din fața lui Omrani, după o centrare de pe dreapta

  • 81 cg cg

    Cartonaș galben LUCIAN FILIP pentru fault asupra lui Omrani, la mijlocul terenului

  • 76 s s

    A DOUA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Gnohere, a intrat HORA

  • 71 s s

    A DOUA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Culio, a intrat MOUTINHO

  • 70 s s

    PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Coman, a intrat MORUȚAN

  • 66 oc oc

    Man a scăpat pe dreapta, a trecut de Camora, dar mingea a ieșit din portughez în corner, după ce l-a atins și în mână. Însă, de la margine s-a dictat aut de poartă

  • 61 s s

    PRIMA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Bud, a intrat COSTACHE

  • 55 cg cg

    CAMORA A RISCAT ELIMINAREA! Cartonaș galben CAMORA! Căpitanul CFR-ului putea primi cartonaș roșu, după ce l-a lovit cu gheata-n figură pe Filip.

  • 52 cg cg

    Cartonaș galben DAMJAN DJOKOVIC pentru un fault asupra lui junior Morais

  • 50 fm fm

    Lovitură liberă a roș-albaștrilor, de pe dreapta, dar fără rezultat. Cristea a fost cel faultat de Camora. Coman a centrat, dar slab

  • 47 info

    CFR a început mult mai bine repriza a doua. A apăsat pedala de accelerație.

  • 46 fm fm

    Djokovic a riscat un cartonaș galben după un fault tare la Planic, în careul roș-albaștrilor

  • 46 sr2 sr2

    A început repriza a doua!

  • 45+2 fr1

    PAUZĂ! Câte o mare ocazie de fiecare parte, cu amendamentul că ardelenii au avut o bară, la Vinicius. Și Dennis Man a fost aproape de gol.

    Se anunță o a doua repriză de mare luptă! Miza pentru titlu este imensă!

  • 45+1 oc oc

    BARĂ CFR Cluj! Vinicius a reluat, foarte bine, cu capul, din interuorul careului, după un corner de pe stânga, dar mingea a lovit bara din stânga porții lui Bălgrădean și a ieșit în corner.

  • 43 oc oc

    Cristea a recuperat un balon, în propria jumătate, de la Deac, i-a pasat lui Teixeira, portughezul a continuat cu un exterior de mare efect pe dreapta la Gnohere, francezul a scăpat spre poarta lui Arlauskis, puțin lateral dreapta, dar finalizarea a fost lamentabilă. Șutul cu dreptul a fost total ratat!

  • 34 oc oc

    Florin Tănase a reluat cu capul, pe lângă poartă, după o centrare de pe dreapta a lui Romario Benzar

  • 30 fm fm

    Și Teixeira a început să se resimtă după acel contact, genunchi în genunchi, cu Omrani. Grimasele portughezului spun totul.

  • 27 cg cg

    Cartonaș galben IULIAN CRISTEA! Fundașul central a fost sancționat pentru un fault asupra lui Dkokovic.

  • 25 fm fm

    Omrani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a lovit genunchi în genunchi cu Teixeira, la un duel pentru balon. Omrani a ieșit schiopătând, dar a reintrat pe teren.

  • 19 fm fm

    Dennis Man a luat o fază pe cont propriu, din jumătatea de teren a roș-albaștrilor, a ajuns aproape de careul advers, a pasat în drepta lui Gnohere, ajuns extremă, dar ”Bizonul” nu s-a descurcat și faza s-a stins.

  • 16 fm fm

    Lovitură liberă a celor de la CFR Cluj, lateral dreapta, dar a fost fault în atac la Bălgrădean și faza s-a stins.

  • 13 oc oc

    PRIMA OCAZIE DE GOL! Fază foarte frumoasă realizată de către roș-albaștri, Man a combinat cu Coman, a reprimit la marginea careului de 16 metri, după care a șutat cu stângul, la semi-înălțime, aproape de bara din dreapta porții lui Arlauskis.

  • 10 fm fm

    Aut de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Teixeira, acesta a trecut de Camora, a centrat în careu, dar Arlauskis a reținut, fără emoții.

  • 8 fm fm

    Prima acțiune la poarta celor de la CFR Cluj. Junior Morais a încercat o centrare pe capul lui Gnohere, dar mingea s-a dus direct la Arlauskis.

  • 5 fm fm

    Clujenii au cerut un corner, după o fază în care Cristea a lovit ultimul balonul. A fost un duel pantru balon în careul roș-albaștrilor, între Bud și Cristea. Ambii au sărit la cap.

  • 4 fm fm

    Florin Tănase a riscat un cartonaș galben, după o palmă aplicată peste fața lui Manea, într-un duel pentru balon. Niciun jucător nu a protestat, mai ales că lovitura n-a avut intensitate

  • 2 fm fm

    Roș-albaștrii au posesia, dar se lovesc de jocul foarte bine pus la punct de gruparea lui Dan Petrescu.

  • 1 sr1 sr1

    A început partida din Gruia! Lovitura de start le-a aparținut celor de la FCSB

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Vasile Marinescu și Mircea Orbuleț
teren fotbal
G. Arlauskis
C. Manea
Paulo Vinicius
K. Boli
Camora
M. Bordeianu
E. Culio
D. Đoković
C. Deac
C. Bud
B. Omrani
Jesús Fernández
I. Peteleu
A. Mureșan
O. Hoban
Thierry Moutinho
A. Păun
V. Costache
A. Vlad
D. Nedelcu
A. Hora
F. Matei
CFR Cluj Dan Petrescu
C. Bălgrădean
R. Benzar
B. Planić
I. Cristea
Junior Maranhão
L. Filip
Filipe Teixeira
D. Man
F. Tănase
F. Coman
H. Gnohéré
A. Stoian
M. Roman
O. Moruţan
Mihai Teja FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media