Mihai Teja și Dan Alexa sunt pe lista lui Gigi Becali

Exclusiv Becali s-a întâlnit cu Alexa. Urmează Teja! 3 antrenori pe lista FCSB! "E exclus să vină Reghe"

23.12.2018, 16:00
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

UPDATE 16:00: ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, Gigi Becali a dezvăluit că s-a întâlnit, în cursul zilei de azi cu Dan Alexa, așa cum digisport.ro a anunțat încă din această dimineață.

Următorul tehnician cu care se va întâlni patronul FCSB este Mihai Teja. Conform spuselor latinfundiarului, mai există pe listă și un al treilea antrenor, căruia însă nu a dorit să-i dezvăluie numele.

"E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa azi. Nu am hotărât nimic. E posibil să mă văd și cu Mihai Teja. S-ar putea să mă mai văd cu cineva. Discutăm despre disciplină, despre tactică, despre cum văd eu lucrurile. După aia fac rugăciune să-mi lumineze Dumnezeu mintea și să-mi spună pe cine să iau. Ca să ai un favorit trebuie să ai discuții. Nu am vorbit cu toți.

E exclus să ajungă Reghecampf la FCSB, pentru că are ofertă. Să refuze 3 milioane și să vină la mine pe 10.000 pe lună? Dacă era Reghecampf, era primul pe listă. Al treilea nu e Reghecampf. Nu vreau să intru în conflicte cu ambii (n.r. Mihai Teja și Dan Alexa).

Anamaria Prodan are influență 0, MM Stoica are influență 0. Singurul cu care mă mai consult e MM. În afară de MM, cu nimeni nu mă consult. Mă consult cu el, dar influență are 10, pe o scară de la 1 la 100, n-are 0.", a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.


UPDATE 11:50: ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Gigi Becali a afirmat că există 3 antrenori pe lista FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că Mihai Teja și Dan Alexa sunt principalii candidați pentru a prelua banca vicecampioanei, după plecarea lui Nicolae Dică.

Conform lui Becali, noul antrenor al celor de la FCSB va fi anunțat după Sărbători.

"Vorbesc cu toți. Am 3, vorbesc cu 3. Și Dan Alexa e printre ei. Teja și mai e încă unul, nu vreau să-i spun pe toți, pentru că favoriți sunt Alexa și cu Teja. Să vedem, poate ei doi nu vor să vină la Steaua. N-are rost să spun tot, că unii sunt orgolioși și poate zic că pe ei nu i-a întrebat nimeni.

După Sărbători vom anunța antrenorul. Acum vorbesc, ce mentalitate, ce sistem, ce cutare, că nu ne grăbim. Și cu Dică am vorbit aseară. Mă doare sufletul. N-a fost chiar așa de rău aseară, am dominat prima repriză, am avut ocazii. Problema a fost că te egalează de la 2-0 Botoșani, când ai atâția accidentați, când te domină Gaz Metan, asta e o problemă, nu e în regulă.", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

VIDEO cu reacția lui Gigi Becali, din emisiunea ”Digi Sport Matinal”


UPDATE 11:27: Deși Mihai Teja părea favorit să-l înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB, lucrurile ar putea lua o altă turnură. Din sursele Digi Sport, o șansă serioasă de a prelua vicecampioana României o are și Dan Alexa, lucru recunoscut aseară de Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Conform ultimelor informații, Dan Alexa (39 de ani) ar fi plecat în această dimineață de la Timișoara cu destinația București, acolo unde este așteptat de Gigi Becali la negocieri.

Varianta Reghecampf are zero șanse de concretizare, iar în acest moment pe lista lui Becali există două nume: Mihai Teja și Dan Alexa.

Rămâi pe digisport.ro pentru detalii!


VIDEO FCSB - CFR Cluj 0-2 | Gigi Becali (60 de ani) i-a cerut public demisia lui Nicolae Dică (38 de ani), după ultimul meci al anului 2018 din Liga 1, deranjat fiind de modul în care tehnicianul a gestionat repriza a doua a întâlnirii de pe Arena Națională. Imediat după aceea, omul de afaceri s-a gândit la posibilii înlocuitori și i-a pus pe o listă imaginară, în ordinea aceasta pe Laurențiu Reghecampf (43 de ani), pe Mihai Teja (40 de ani) și pe Dan Alexa (39 de ani).

Favorit să preia postul lui Dică, după ce acesta își va fi prezentat demisia, este însă Mihai Teja. Becali l-ar fi vrut  și pe Reghe, care ar fi avut șansa de a bifa al treila mandat pe banca tehnică a roș-albaștrilor. Liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, antrenorul, născut în Târgoviște, are însă pe masă o ofertă greu de refuzat. 

Întrebat, sâmbătă spre miezul nopții, la ce nume de antrenori s-a gândit, Becali a fost destul de evaziv, dar a nominalizat totuși trei persoane. ”Nu știu, să vedem ce va fi mâine. Teja are echipă, sunt mai mulți. Poate fi Teja, poate fi Dan Alexa. O să vedem. Ce îmi va spune Dumnezeu la rugăciune am să fac.

Reghecampf? Reghecampf are o ofertă, din ce am înțeles, să vede da”, a dezvăluit Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Apoi, tot Gigi Becali a continuat și a subliniat că și antrenorul celor de la Dunărea Călărași are șanse de a deveni antrenor la FCSB. ”Nu vă pot spune cu ce m-a convins Dan Alexa. O să vedem în următoarele zile", a mai spus Becali, la Digi Sport.

Sursele digisport.ro indică însă faptul că Becali va discuta prima dată cu Teja, mai ales că acesta a mai lucrat trei ani la gruparea roș-albaștrilor, ca antrenor secund însă. Până în acest moment, Teja a antrenat echipele Gaz Metan, Pandurii, U Cluj, Dinamo și România U21. A mai fost ”secund” la Steaua, în mandatele lui Gică Hagi, Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș și Mihai Stoichiță. A debutat ca secund al lui Rednic la Dinamo, în 2006.

Mihai Teja: ”Nu știu ce se va întâmpla în viitor!”

În urmă cu două etape, a 19-a a Ligii 1, Teja a obținut cu echipa sa, Gaz Metan, un egal prețios chiar în fieful campioanei CFR Cluj, scor 2-2. La final, tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea de a veni la FCSB. 

La finalul partidei din Gruia, antrenorul celor de la Gaz Metan a vorbit despre presupusul interes al roş-albaştrilor.

"Sunt subiecte de presă, nu m-a sunat pe nimeni. FCSB are antrenor şi trebuie să-l respectăm, E colegul meu. Nu m-a sunat nimeni, nu am auzit nimic. Nu ştiu de unde apar toate lucrurile pe care le văd prin ziare. Nu e nimic adevărat. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, dar nu e nimic adevărat", a declarat Teja.

 

Etichete: nicolae dica , mihai teja , antrenor fcsb , mihai teja fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”