Alexandru Mitriță / Foto: Sport Pictures

Mitriţă, ofertă tentantă din Serie A! Cât cere Craiova şi anunţul făcut de Gică Popescu

14.01.2019, 19:51
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Alexandru Mitriţă ar fi intrat în atenţia lui Torino, iar Gică Popescu e convins că vârful Craiovei ar face faţă în Serie A.

În Liga 1 sunt în momentul de faţă puţine produse de export, în ciuda faptului că mulţi patroni încearcă să le crească artificial preţul fotbaliştilor, prin declaraţii. Printre cei care pot face pasul către o echipă dintr-un campionat puternic se numără Mitriţă, jucător care trage de mai bine de un sezon şi jumătate Craiova după el.

Întrebat de posibilitatea ca jucătorul oltenilor să facă faţă la Torino, în contextul unei oferte a formaţiei din Serie A de aproximativ 5 milioane de euro, Gică Popescu şi-a exprimat optimismul că acesta nu va dezamăgi.

"Un jucător român într-un campionat de talia celui italian e un lucru important. Mitriţă e unul dintre cei mai buni jucători români în momentul de faţă. A făcut un sezon trecut foarte bun, acum e golgheterul campionatului", a spus Popescu, la finalul amicalului jucat azi de Viitorul.

Din informaţiile Digi Sport, oficialii din Bănie nu sunt mulţumiţi cu suma de 5 milioane de euro şi le-au transmis italienilor că îşi doresc cel puţin 7 milioane în schimbul jucătorului. 

Alexandru Mitriță, cel mai bun atacant din Liga 1

Alexandru Mitriță a fost declarat cel mai bun atacant din Liga 1 la Gala Fotbalului Românesc. Jucătorul cu 12 goluri și 4 pase decisive în acest sezon a declarat după primirea premiului că și-ar dori ca următoarea lui destinație să fie La Liga.

"Sunt bucuros pentru ambele trofee câştigate în seara asta, în viitor îmi doresc să câştig titlul de cel mai bun jucător român. De asemenea, vreau să mă întorc în străinătate şi să demonstrez acolo. Campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos şi ar fi o bucurie enormă să ajung să joc acolo", a spus fotbalistul care în 2017 se transfera la U Craiova, după doi ani petrecuţi la formaţia italiană Pescara.

Etichete: alexandru mitrita , mitrita , mitrita craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

”Au excelat!”. Gică Hagi a avut numai laude pentru foștii săi jucători. Cele trei nume pe care le-a rostit

Înlocuitor pentru Olimpiu Moruțan la EURO: ”Are șanse foarte mari”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”