Mihai Stoica, manager general la FCSB / Foto: Sport Pictures

MM Stoica, avertisment după suspendarea meciului Sepsi - U Craiova 1948: “Ar însemna falimentul”

articol scris de Digi Sport
04.02.2023, 14:20
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1, a fost suspendat definitiv în prima repriză, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor galeriei oltene.

Mihai Stoica îl critică pe arbitrul Andrei Chivulete: “Exces de zel”

În minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe din tribune. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. U Craiova riscă să piardă confruntarea cu 3-0 la "masa verde".

Mihai Stoica (57 de ani), manager general la FCSB, a criticat decizia lui Andrei Chivulete de a opri meciul.

MM avertizează că ar putea apărea efecte negative pentru cluburile din Liga 1, din punctul de vedere al banilor din drepturile TV.

"Cineva a scandat ceva, ceea ce se întâmplă la toate meciurile. Ceea ce se întâmplă cu mine, cu familia mea, nimeni nu a luat nicio măsură. Acolo a fost un exces de zel al unui arbitru, care a deschis o cutie a Pandorei.

Acel arbitru ar fi trebuit să țină cont că televiziunile au plătit pentru transmisia acestei partide, că oamenii au plătit ca să vadă meciul, nu 26 de minute.

Oricând se poate întâmpla asta și probabil că nu vor mai exista drepturi de televizare la nivelul ăsta. Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc. Sunt foarte multe meciuri care depind de drepturile TV.

Observatorul trebuie să conlucreze cu arbitrul și să ia o decizie care să împiedice... să oprească meciul! Haideți să-i eliminăm pe cei care scandează, apoi se joacă meciul. Și dăm cu amenzi în toată lumea. Ce vină au fotbaliștii să piardă meciul cu 3-0?

Probabil că s-a gândit arbitrul “Cum să îi scot pe ăștia de pe teren?”. Nu, scoate-i pe cei din tribune. Mi se par mult mai grave alte scandări.

Noi plătim amenzi colosale în Europa și vom juca primul meci fără spectatori în cupele europene, dacă ne vom califica. Pentru un necunoscut, “undercover”, a înregistrat un fragment din folclorul fotbalului românesc și a prezentat filmulețul la UEFA", a spus Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: liga 1 , mihai stoica , sepsi , fcsb , u craiova 1948 , sepsi craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

Elias Charalambous i-a adus titlul FCSB-ului după nouă ani, iar acum a făcut anunțul despre viitorul lui

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”