Gigi Becali i-a refuzat demisia lui Mihai Stoica, dar foarte probabil nu va merge pe varianta lui de antrenor

Video "Eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec!" Gigi Becali a lămurit situația lui MM Stoica la FCSB

31.07.2019, 13:50
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

UPDATE 13:50: Gigi Becali a clarificat situația lui Mihai Stoica, după ce directorul sportiv a vrut din nou să demisioneze de la FCSB. În cele din urmă, patronul l-a făcut pe MM să se răzgândească.

"Asta a fost după meci, imediat. După aia i-am zis: băi, băiatule, tu eşti prietenul meu, nu eşti numai angajat, ca să pleci sau ca să te dau afară. Eşti prietenul meu şi acum eşti la un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine, nu să pleci tu când vrei. A zis că e vinovat el pentru tot ce s-a întâmplat, normal.

Am zis că el e mâna mea dreaptă acolo şi pentru că se întâmplă ce se întâmplă înseamnă că e vina lui că a ieşit ce a ieşit. A zis: Gigi, eu am demnitate, nu pot să stau în situaţia asta, eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec. Şi nu l-am lăsat să plece. Acum a venit să discutăm, cu Alexandru Tudor, altele, despre ce trebuie să facă.", a declarat Gigi Becali.


UPDATE 13:10: Gigi Becali nici nu vrea să audă de o despărțire de Mihai Stoica. Patronul roș-albaștrilor a avut o reacție fermă, în momentul în care a aflat că directorul sportiv este decis să-și dea demisia.

"MM nu o să plece de la noi cât sunt eu la Steaua", a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.


MM Stoica este decis să plece de la FCSB, după înfrângerea cu 0-2, de la Pitești, cu FC Botoșani. Directorul sportiv al roș-albaștrilor și-a înaintat demisia după eșecul de luni seara, însă Gigi Becali nu a acceptat-o

Cu toate acestea Mihai Stoica pare că nu poate fi întors din drum de către patronul vicecampioanei. MM a mers azi la Palatul din Aleea Alexandru pentru a negocia cu Gigi Becali termenii despărțirii.

"E decizia lui MM, dacă a declarat asta sau a făcut asta. El ştie ce e mai bine pentru el şi pentru familia lui", a declarat azi antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Andone.

De ce pleacă MM Stoica de la FCSB

MM Stoica a lipsit ieri și azi de la antrenamentele roș-albaștrilor și se pare că principalul motiv al demisiei îl reprezintă influența tot mai mare pe care Anamaria Prodan o are la club.

Ionuț Panțîru este cel de-al patrulea fotbalist adus în această vară la FCSB de soția lui Laurențiu Reghecampf, după Iulian Cristea de la Gaz Metan, Claudiu Belu de la Astra și Darius Olaru, care va mai evolua la Gaz Metan până în iarnă.

Gigi Becali l-a criticat pe MM Stoica după meciul cu FC Botoșani

După înfrângerea cu Botoşaniul, Gigi a "explodat", afirmând că nu înţelege nimic din ce joacă echipa. Andone e vizat, evident, dar nici MM Stoica nu a scăpat de furia patronului. Oficialul e văzut principalul responsabil pentru o serie de transferuri ratate.

Cicâldău şi Băluţă sunt exemplele de care se ştia, însă acum Becali a mai divulgat şi alte mutări intrate în impas din cauza colaboratorului său.

"Am lăsat pe mâna altora echipa, de mâine o să mă implic. O să vedeţi rezultatele. Unde e 4-3-3? E nimic. Noi nu avem fundaşi centrali. Păi Planic a fost făcut praf. Am vrut să îl iau pe Burcă. M-a sunat Iftime, că îl dă la CFR, dacă nu îl vreau eu. Am sunat şi eu mai departe: "Nu, că e lemn". Nu l-am luat, iar m-am luat după colaboratori.

Trebuia să îl iau şi pe Cestor, mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaş central. Iar i-am întrebat pe colaboratori. N-au vrut. Venea liber băiatul. Dar gata, nu mai contează, eu sunt principalul vinovat, că eu conduc", a spus Becali la Digi Sport Special.

Etichete: mihai stoica , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Semnează cu FCSB și are un salariu uriaș! Intră direct în top, peste Târnovanu și Șut

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Video Întrebat de Gică Hagi și Gică Popescu, Hristo Stoichkov a spus doar șase cuvinte despre foștii colegi de la Barcelona

Foto Îl recunoști? Retras din viața publică, s-a prezentat la antrenamentul ”Generației de Aur”: ”Nu ne-am mai văzut de mult”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Promisiunea lui Edi Iordănescu, după ce a anunțat lotul preliminar pentru EURO: ”Vor fi momente grele”

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Edi Iordănescu a convocat 28 de ”Tricolori”

Andrei Ivan a prefațat meciul de baraj dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj: ”Am muncit un an întreg!”

Exclusiv Gabi Balint nu crede în atacantul de 300.000 de euro de la FCSB. Cum l-a ”înțepat” pe Gigi Becali

Citeşte şi

Gigi Becali a "pus banii pe masă", Florin Tănase a dat răspunsul pe loc

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat că Jose Mourinho revine la București

PEROZHeidi Klum, eclipsată de fiica ei de 18 ani, la Cannes. Leni a pus pe ea o rochie transparentă, mama ei și-a lăsat picioarele la vedere

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Fotbalistul adus de Răducioiu la Dinamo în sezonul retrogradării, transfer în Serie A! Acum a picat și din Ligue 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul lui Titi Aur: adevăratul viciu din traficul din România. "Mai rău ca alcoolul și drogurile" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Diddy o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cassie rupe tăcerea după apariția imaginilor șocante în care Diddy o lovește cu pumnii și picioarele: Să credeți victimele

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”