Mihai Stoica și Gigi Becali, la o conferință de presă / Foto: Sport Pictures

Exclusiv MM Stoica nu mai are credibilitate în fața lui Gigi Becali! ”Urmează să controlez dacă e adevărat”. Motivul situației

articol scris de Digi Sport
21.05.2021, 14:28
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali are mai multe lucruri de rezolvat în aceste zile. Cea mai importantă problemă este cea legată de cine va fi noul antrenor al echipei, după ce negocierile cu Marius Șumudică au căzut.

Patronul roș-albaștrilor mai este însă frământat și de accidentările în lanț ale fotbaliștilor din acest an. Becali l-a întrebat pe MM dacă Thomas Neubert își îndeplinește sarcinile cum trebuie, la fel cum a făcut-o, în trecut, și în perioada în care echipa era pregătită fizic de către Marian Lupu.

MM Stoica nu mai are credibilitate în fața lui Gigi Becali! ”I-am spus, nu e în regulă!”

Milionarul din Pipera a ascultat răspunsurile date de către managerul general, dar nu este convins 100% și a anunțat că va ancheta personal situația. 

”I-am spus: 'Băi MM, nu e în regulă asta, prea mulți jucători accidentați'. La care MM, el mi-a dat argumente, cum îi convine lui, ca să se apere pe el.

A luat-o pe rând: Panțîru, Șut - s-au dat amândoi, s-au lovit amândoi și s-au accidentat între ei. Miron a făcut altceva, a călcat strâmb. Ce să-i facă Neubert? Pe urmă, ceilalți. N-au fost chestiuni musculare. Ovidiu Popescu a avut la genunchi, a făcut o contră și la genunchiul ăla cu probleme a recidivat. MM mi-a zis asta.

Urmează să controlez dacă e adevărat așa. MM găsește tot timpul argumente”, a spus Gigi Becali, ÎN EXCLUSIVITATE, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Chestionat dacă nu mai crede în prietenul său, Meme Stoica, Becali a replicat: ”E fratele meu, dar trebuie tot timpul control la toată lumea. El are o meteahnă, dacă l-a adus el pe pe Neubert, se ia după Neubert!”, a mai spus, în încheiere, Becali, la Digi Sport.

Etichete: marius sumudica , mm stoica , gigi becali , thomas neubert , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă