Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

MM Stoica, replică tăioasă pentru Florin Bratu: "Nu o să antrenezi niciodată FCSB"

articol scris de Digi Sport
21.09.2020, 19:42
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

MM Stoica, fostul și viitorul oficial al FCSB-ului, i-a răspuns în stilul caracteristic lui Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, care a amendat discursul lui Cătălin Straton după transferul în tabăra roș-albastră.

Cătălin Straton (30 de ani) a ales să reprezinte culorile roș-albastre după ce Cosmin Contra i-a transmis că nu intră în planurile sale la Dinamo. Goalkeeper-ul s-a declarat încântat că are ocazia de a evolua pentru un club ca FCSB, însă un fost antrenor al "câinilor", Florin Bratu, l-a taxat imediat.

"A dat (n.r.- Straton) o declarație nefericită că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Și eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Și dacă mă sună… nu o să antrenez", a fost reacția lui Bratu.

Mihai Stoica, așa cum a promis după meciul FCSB-ului din Serbia, i-a luat imediat apărarea noului jucător al roș-albaștrilor, într-o postare pe Facebook: "Zic și eu așa: <<Nu te sună... deci ai încheiat perfect micul și nervosul tău discurs matinal. Nu o să antrenezi>>."

Florin Bratu îl ceartă pe Straton. Zice așa : “A dat o declarație nefericită că FCSB e cel mai mare club, aici...

Publicată de Mihai Stoica pe Luni, 21 septembrie 2020

MM Stoica, despre transferul lui Straton: "Am găsit liber un portar foarte bun"

MM Stoica este extrem de încântat de achiziţia făcută de roş-albaştri şi le-a transmis un mesaj rivalilor de la Dinamo: "Nu cred că a fost ok să îndepărtezi un portar atât de bun".

"Straton a fost ce aveam nevoie, ne-a venit mănuşă. Nu am înţeles sincer, dar nu e problema mea, e strategia oamenilor, dar nu am înţeles cum Straton în ultimii doi ani... Să nu discutăm ce a fost pe la Călăraşi sau pe la Timişoara, că el a apărat foarte bine în ultima vreme, dar acolo avea şi încărcare foarte mare, erau multe ocazii, dar cel puţin în perioada în care Dinamo suferea, cu jucători absenţi şi cu atâtea probleme ce aveau, Straton a închis poarta, chiar a apărat foarte, foarte bine.

Acum a demonstrat că e un portar matur. A fost mană cerească. Noi să căutăm un portar... Am discutat cu Niţă, nu s-a putut să vină. Straton este ce s-a întâmplat atunci cu Bălgrădean. Am găsit liber un portar foarte bun şi cu o vârstă perfectă şi care este este dornic să-şi ia o revanşă pentru că nu cred că a fost ok să îndepărtezi un portar atât de bun, în formă atât de bună.

Poate sunt excepţionali portarii care au fost aduşi şi asta e posibil şi îi cunosc cei de acolo şi sunt mult peste Straton. Liga 1 din România pare foarte slabă, dar este foarte dificil pentru un jucător străin să joace aici, nu e chiar aşa uşor şi am vorbit cu foarte mulţi străini", a declarat Stoica, la ProX.

Etichete: mihai stoica , florin bratu , catalin straton , fcsb - dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Teodora a spus tot! Cum a trăit Mihai Stoica câștigarea campionatului cu FCSB, după 9 ani de pauză

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”