Claudiu Keșeru în sala de forță, pe vremea când încă își dorea să joace fotbal / Foto: Captură Facebook @Claudiu Keșeru

Motivul pentru care ”Bestia din Liga 1” a ajuns pe banca de rezerve la echipa de club: ”El nu poate să facă asta”

articol scris de Digi Sport
11.10.2022, 12:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Bestia din Liga 1”, Claudiu Keșeru (35 de ani), a ajuns rezervă la UTA, deși sosirea sa la Arad în vară era privită ca o adevărată lovitură.

  • În meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, cu CFR Cluj, scor 1-1, Claudiu Keșeru a fost rezervă neutilizată la UTA Arad.

Ilie Poenaru prezintă situația lui Claudiu Keșeru la UTA Arad

Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul echipei UTA, a explicat de ce nu se bazează foarte mult pe serviciile lui Claudiu Keșeru. Acesta a trasmis că fostul vârf de atac de la FCSB nu se pliază pe noul său stil de joc.

Am avut discuţii cu el la început, ne-am propus ceva atunci. Am vrut să aduc jucători care să îl pună în valoare, să nu mai depună efort şi să îl aduc la forma de dinainte, dar nu am reuşit să transferăm acei jucători şi a trebuit să schimb stilul de joc.

Voiam să am la UTA o echipă de posesie, o echipă care să joace un fotbal bun şi să atace mereu.

El nu se regăseşte în stilul de joc pe care eu îl vreau şi îl impun. Jucătorii din atac aleargă foarte mult, sunt agresivi, iar el nu poate să facă asta. La mine dacă un jucător nu poate să facă ceea ce eu antrenez se simte.

Până nu ajungem la nivelul dorit şi până nu strângem puncte, nu ştiu… Vedeţi cum arată echipa, cei care joacă o fac foarte bine. În perioada următoare o să mă bazez pe jucătorii care dau randament”, a spus Ilie Poenaru, la Pro Arena.

Claudiu Keșeru, despre perioada dificilă din viața sa

Claudiu Keșeru și-a pierdut tatăl în octombrie 2006, pe vremea când era legitimat la Nantes, în Franța, iar nefericitul eveniment l-a marcat pentru o perioadă. Un gol marcat în Cupa Franței l-a făcut pe fotbalistul român să-și revină.

Un gol reușit împotriva lui Lille, în optimile de finală ale Cupei Franței. Eram deja în reprizele de prelungiri, am fost introdus în teren în minutul 119, pentru penalty-uri. Dar în minutul următor, 120, am executat o lovitură liberă și am înscris.

Golul ăsta a venit după trei luni în care simțeam că nu mai pot să dau în minge. Parcă mă loveam cu stângul în dreptul.

Murise tata pe 19 octombrie 2006 și n-am mai fost om trei luni… Am căutat enorm acel gol, să mă izbăvească parcă…”, a spus Claudiu Keșeru, pentru Playsport.

”Bestia din Liga 1” a înregistrat o nouă scădere a cotei de piață. Valorea lui Claudiu Keșeru în prezent

Galerie Foto

Claudiu a apucat să joace doar în 10 partide pentru noua sa echipă și a dat o pasă decisivă, dar fără să reușească vreun gol.

Pentru nereușitele sale semnificative din tricoul celor de la UTA Arad, Claudiu Keșeru a înregistrat o nouă scădere a cotei de piață.

Potrivit noilor actualizări făcute de Transfermarkt, Claudiu Keșeru valorează în prezent 750.000 de euro. În momentul sosirii la UTA Arad, atacantul avea o cotă de piață în valoare de 900.000 de euro.

Cea mai mare cotă de piață înregistrată de Claudiu Keșeru a fost în decembrie 2014, când a avut cea mai bună perioadă a sa la FCSB. La a doua aventură la FCSB, în sezonul trecut, Claudiu Keșeru a avut o cotă de piață de 1.5 milioane de euro, dar până la finalul sezonului a ajuns să valoreze 900.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă fostul atacant de la FCSB va reveni la forma din urmă cu câtiva ani și dacă cota sa de piață va crește sau va mai scădea.

Claudiu Keșeru va avea 37 de ani când îi va expira contractul cu UTA

Chiar dacă va împlini 36 de ani în decembrie, Keșeru e convins că mai poate juca mult. De aceea a și semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pentru încă unul.

"Am semnat pe doi ani cu opțiune. Da, în contract e stipulat și că pot să rămân în club, e o dorință pe care mi-am manifestat o destul de repede, m-a tras. Dar nu acum.

Mă simt capabil, fizicul duce, iar acum, după această periopadă în care am resimțit lipsa jocurilor din ultimele 5 luni, sunt aproape de ce pot să dau eu fizic.

Golurile cred că vor veni ca o consecință a ceea ce joc. Deci să fi înscris era anormal, pentru că nu m-am simțit în largul meu. Doresc să trec peste acestea", a spus Keșeru, la Digi Sport Special.

Ceea ce a găsit la UTA l-a surprins pe Keșeru, în special suporterii.

"E incredibil, văd o dorință de a trece la un nivel superior, de a lupta pentru un loc în play-off, văd dorința asta. Sunt jucători noi, obiective mai marețe si clubul e într-o totală adaptare, dar suporterii, WOW, jos pălăria!

Sunt foarte pretențioși, poate în anumite momente ne împing să forțăm jocul, dar e wow, o plăcere să joci cu ei în spate", a precizat Keșeru.

Etichete: claudiu keseru , ilie poenaru , bestia din liga 1 , claudiu keseru rezerva , bestia din liga 1 rezerva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Citeşte şi

Exclusiv ”Este creația mea” / ”L-am găsit foarte afectat”. Detalii mai puțin cunoscute despre doi dintre titularii FCSB-ului

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat