Adrian Neaga are 41 de ani © FOTO: Razvan Pasarica / Sport Pictures

Video Neaga dă vina pe greşelile de arbitraj pentru retrogradarea lui ACS Poli: "De la extaz la agonie"

03.06.2018, 00:04
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Concordia - ACS Poli 0-1.  Adrian Neaga e trist după retrogradarea lui ACS Poli Timişoara, pe care o pune în primul rând pe seama greşelilor de arbitraj comise în defavoarea echipei sale în play-out-ul Ligii 1.

"S-a terminat trist. S-a dus munca noastră de un an în câteva minute. Am sperat până la final. Le-am spus jucătorilor că, pentru a spera într-o minune, trebuie să câştigăm. Nu numai greşelile noastre, punctele importante pierdute, cât mai ales greşelile împotriva noastră au dus la retrogradare. A fost o seară tristă şi nu pot spune care era deznodământul dacă primeam ce meritam în play-out, au fost greşeli mari de arbitraj în defavoarea noastră. Au fost foarte multe probleme în play-out, rămânerea noastră în prima ligă nu s-a jucat în această seară", a declarat antrenorul bănăţenilor.

Neaga îşi felicită jucătorii pentru victoria cu 1-0 contra Concordiei şi nu ştie ce se va alege din vară de ACS Poli, confruntată cu mari probleme financiare în acest sezon.

"Îmi pare rău de aceşti băieţi minunaţi, care au dat dovadă de caracter, s-au antrenat zi de zi, au jucat până în ultimul minut. Am fost la curent tot timpul (n.r.cu rezultatul de la Voluntari), şi oamenii din spatele băncii ne anunţau, am trecut de la extaz la agonie. Anul trecut am scăpat în ultimele minute, acum am retrogradat în ultimele minute. Ştie toată lumea problemele de la Timişoara, au fost, sunt, sper să se rezolve pentru ca Timişoara să meargă mai departe. Va fi o şedinţă, vom vedea ce vor decide oamenii din conducere, important e ca Timişoara să meargă mai departe cu echipa în Liga 2, să facă o echipă cu care să se bată la promovare, pentru că Timişoara are nevoie de echipă în prima ligă", a mai spus Adrian Neaga.

Etichete: adrian neaga , neaga , retrogradare timisoara , chiajna - timisoara , neaga timisoara , retrogradare acs poli , concordia acs poli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWSalma Hayek, despre momentul când ea și Penelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: „Am putea să facem un film despre asta”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă