Nicolae Dică / Foto: Sport Pictures

Nicolae Dică s-a enervat la interviu după FCSB – U Craiova 1948: ”Cu noi nu au reușit! De ce?”

articol scris de Digi Sport
01.08.2022, 01:24
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

FCSB a remizat în etapa a treia din Superligă contra celor de la U Craiova 1948, scor 1-1.

Deși se aflau în avantaj pe tabela de scor după reușita lui Joonas Tamm, oltenii au restabilit egalitatea după un penalty acordat în urma analizei VAR de Adrian Cojocaru și transformat de Andrea Compagno.

Nicolae Dică s-a enervat la interviu după FCSB – U Craiova 1948: ”Cu noi nu au reușit! De ce?”

Nicolae Dică a mărturisit la finalul partidei că, deși echipa sa a remizat, este mulțumit de jocul elevilor săi. Totuși, antrenorul de la FCSB crede că roș-albaștrii trebuie să mai lucreze la faza defensivă.

O primă repriză nu foarte bună. Nu am reușit să ne închidem foarte bine. Am avut momente când ne-am dus în pressing, dar am avut probleme la contraatacurile lor, la Bauza, un jucător foarte valoros. Am avut probleme pe zona centrală și și-au creat ocazii.

Pe faza ofensivă, nu am reușit să avem posesie. În a doua repriză am reușit să îi fac să înțeleagă că trebuie să jucăm altceva. Am pus presiune, ne-am creat ocazii. Păcat că a venit acel penalty. În ultimele minute am avut 3-4 ocazii mari de a marca. Așa vreau să fie echipa mea.

Am arătat ca o echipă pregătită care poate face față meciurilor din 3-3 zile. Nu am văzut foarte bine faza, dar am înțeles că l-a călcat. Nu mai contează, e tardiv, nu trebuie să mai facem aceleași greșeli în continuare.

Am schimbat un fundaș pentru că am avut probleme pe zona centrală. Bouhenna nu a jucat la CFR Cluj și am vrut să îi dau minute, dar în a doua repriză l-am schimbat pentru că Dawa și Tamm formează un cuplu bun și am vrut să închidem zona centrală.

Normal că îl voi mai băga pe Bouhenna, sper să ne calificăm în grupele Conference League. Vor fi meciuri din trei în trei zile, iar campionatul este lung”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului.

Antrenorul de la FCSB s-a arătat puțin iritat la flash-interviu după ce reporterul l-a întrebat despre primele meciuri ale roș-albaștrilor, remiza cu U Cluj, scor 1-1, și înfrângerea în fața Rapidului, scor 0-2.

Dică a transmis că deși Rapid nu s-a înscris în lupta la titlu, echipa poate emite pretenții. În plus, antrenorul a subliniat că FCSB a avut doar trei zile la dispoziție să pregătească aceste meciuri, în timp ce restul echipelor au avut o săptămână.

Trebuie să fim încrezători, să rămânem cu lucrurile bune din a doua repriză. Craiova este o echipă bună, care se luptă pentru play-off. Azi am primit un gol de la 11 metri, dar sper să reușim să punem la punct greșelile de pe faza defensivă, dar nu e ușor să le reglăm într-un timp scurt. Echipa a avut reacție de când am venit eu.

Rapid și Craiova sunt două echipe bune și vor pune probleme tuturor echipelor din campionat. FCSB a dominat un adversar care a avut o săptămână la dispoziție. Noi am avut doar trei zile la dispoziție. Este echipa cu cea mai bună posesie din campionat. Acum au avut cu 200 de pase mai puțin decât la meciul precedent. Cu noi nu au reușit. De ce? Noi am făcut pressing pe ei, nu i-am lăsat.

Sunt foarte optimist pentru meciul de miercuri. Echipa mea a arătat bine în repriza secundă. Putem face lucruri frumoase”, a mai spus Dică.

Antrenorul de la FCSB a vorbit și despre transferul lui David Miculescu. Fotbalistul este așteptat la FCSB după ce patronul Gigi Becali a anunțat că va achita clauza de reziliere pe care fotbalistul o are la UTA Arad, de 1.7 milioane de euro:

Îl așteptăm și pe Miculescu și pe alți jucători pentru că avem nevoie de jucători de valoare. S-a văzut și astăzi. Și patronul își dorește să mai aducem jucători, am avut discuții în aceste zile”, a mai spus Nicolae Dică.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - U Craiova 1948 1-1

Etichete: rapid , nicolae dica , fcsb , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”