Nicolae Dică / Foto: Captură Digi Sport

Nicolae Dică s-a enervat la interviul de după FCSB - FC Voluntari: ”Dacă schimb, de ce îi schimb! Cum e bine?”

articol scris de Digi Sport
13.09.2022, 00:05
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

FCSB a condus până în minutul 95 la meciul cu FC Voluntari, însă ilfovenii au forțat o remiză în prelungiri, când Adam Nemec a marcat de la 11 metri, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Nicolae Dică s-a enervat la interviul de după FCSB - FC Voluntari: ”Dacă schimb, de ce îi schimb! Cum e bine?”

Nicolae Dică este de părere că FCSB ar fi meritat să câștige partida cu FC Voluntari având în vedere faptul că elevii săi au avut mai multe ocazii de gol.

Chiar dacă nu am făcut o partidă bună, meritam să câștigăm. Am fost egalați în minutul 95. Ne-am creat multe ocazii. Din păcate, nu reușim să marcăm mai multe goluri. E păcat. Adversarul își creează puține ocazii și marchează din penalty.

A fost o nebunie pe finalul jocului, l-am pierdut și pe Edjouma. Am reușit să o ducem până în minutul 95, dar nu am reușit să scoatem acea minge din careu.

Era important să câștigăm. Era cel mai important lucru să câștigăm cele trei puncte pentru încrederea jucătorilor. Asta ne trebuie în momentul ăsta. Nu înțeleg de ce ar trebui să fie un blocaj. În Europa am făcut jocuri bune, dar în campionat nu reușim să câștigăm”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului.

Tehnicianul a tras un semnal de alarmă și le-a transmis jucătorilor că trebuie să dea același randament în campionat ca în cupele europene.

Nu trebuie să ne concentrăm doar în Europa. Ne gândim să câștigăm în campionat, în Europa ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge în grupe. Trebuie să câștigăm în campionat. Este clar că nu mergem la meciuri să luăm câte 5-6 goluri. Și acolo vom da totul, dar în acest moment este primordial campionatul.

Este important ca jucătorii să înțeleagă că trebuie sa joace la trei zile. Joi aștept și eu să văd ce se întâmplă, ce jucători vom avea”, a adăugat Dică.

Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pentru prestația lui Florinel Coman pe oboseala acumulată la meciul cu West Ham, iar în ceea ce îl privește pe Octavian Popescu, Dică a dat vina pe lipsa de experiență.

În momentul în care a fost întrebat de ce nu schimbă anumiți jucători în condițiile în care unii dintre titulari gafează, Dică s-a enervat.

La Coman s-a văzut oboseala dupa meciul din Anglia. Vreau mai mult de la ei. Tavi este un jucător tânăr, de perspectivă, are și căderi, dar este important să muncească și să dea totul pentru echipă.

Faultul lui Edjouma a fost un fault de joc, poate i-a dat prea ușor acel galben. Când vorbim de foarte mare experiență vorbim de la 28 de ani în sus. Doar Tamm și Radunovic sunt jucători cu experiență.

Au jucat, au fost și alții care au jucat. Când schimb, de ce îi schimb, dacă am jucat cu o echipă, de ce nu am schimbat? Cum e bine? Îi aducem pe ăia de la Liga 3”, a mai spus Dică.

În ceea ce privește meciul contra celor de la Anderlecht, antrenorul de la FCSB a mărturisit că este optimist și speră că va obține un rezultat pozitiv având în vedere că și belgienii trec printr-un moment dificil în campionat: ”Sunt pozitiv de obicei (n.red. despre meciul cu Anderlecht). Nu trec printr-o perioadă bună în campionat, nici noi nu trecem. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv”.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - FC Voluntari 1-1

Etichete: nicolae dica , octavian popescu , fc voluntari , nervos , fcsb , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”V-ați gândit vreo secundă la demisie?”. Răspunsul lui Adi Vasile, după ce a ratat obiectivul lui CSM București

Kylian Mbappe a spus-o pe față! Cine e marele vinovat pentru că PSG nu joacă finala Champions League

Exclusiv Rapid a primit nota de plată pentru torțele aruncate în teren! Sancțiunea dictată în Giulești

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Citeşte şi

Video Victor Pițurcă a râs de FCSB, în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

S-a stabilit arbitrul care va conduce meciul cu CFR Cluj la sărbătoarea FCSB! Dan Petrescu l-a înjurat acum 5 ani citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”