Dan Șucu, Daniel Niculae și Victor Angelescu / Foto: Facebook@rapid

”Niculae și Angelescu nu și-au făcut treaba”. Șucu, sfătuit de Marian Iancu: ”Aș face urgent aceste oferte”

articol scris de Digi Sport
24.04.2024, 14:37
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid a început dezastruos play-off-ul și a ajuns pe locul 5 în campionat, după ce a avut nu mai puțin de patru înfrângeri consecutive.

Aceste rezultate au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi din funcția de antrenor. În locul său a fost adus Bogdan Lobonț, care va conduce echipa cel puțin până la vară. Numai că Marian Iancu crede că mai multe schimbări sunt necesare la Rapid pentru ca echipă să obțină performanțe.

Marian Iancu: ”Nu văd în piață decât două asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu”

Fostul finanțator de la Politehnica Timișoara, Marian Iancu, a vorbit despre situația actuală de la Rapid. Giuleștenii au început play-off-ul la doar patru puncte distanță de FCSB, dar acum se află la 16 lungimi în spatele formației antrenate de Elias Charalambous.

Marian Iancu este de părere că Dan Șucu a fost singurul care a făcut tot ce ținea de el pentru ca Rapid să aibă performanțele dorite, întrucât a investit sume mari în transferuri. Mai mult, fostul conducător de la Poli Timișoara i-a criticat pe Daniel Niculae și Victor Angelescu și i-a propus acționarului majoritar de la Rapid două soluții care îi garantează succesul.

”Rapid a pierdut trenul, ca să rămânem la căile ferate, trebuie să ia trenul de mers și nu cred că-și permite să se reorganizeze imediat pentru că anul ăsta clar e pierdut, încă un an pierdut. Șucu a început să investească serios în iarnă și de asta nu-l mai critic, îl susțin, fișa postului e să aducă bani și când a adus bani să aducă și mai mulți pentru a deveni sustenabil obiectivul pe care îl declară.

Restul nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă. Șucu a zis că nu se pricepe foarte bine, a început să aducă bani serioși, dar se impune o reorganizare structuarlă a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celalalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta.

Craiova deja forțeaza locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot. E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândescă la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât două asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a declarat Marian Iancu la Sport Total FM.

Daniel Niculae: ”Șumudică este o variantă foarte bună. E un rapidist convins care a câștigat campionatul în România

Marius Șumudică (53 ani) este una dintre principalele variante luate în calcul de aceștia. Anunțul a fost făcut de Daniel Niculae, președintele giuleștenilor.

”Șumi” a mai fost propus de fani la Rapid după plecarea lui Adrian Mutu, înainte de startul sezonului trecut, dar și când Cristiano Bergodi a avut probleme din cauza rezultatelor.

”Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, ne vom gândi sau nu dacă vom continua cu Lobonț. 

Șumudică este o variantă foarte bună. Este un rapidist convins care a câștigat campionatul în România. Are sânge vișiniu. 

Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom decide. Este destul de delicată situația. Totul este pe repede înainte. Timpul nu ne este un aliat.”, a declarat Daniel Niculae, la ”Liga Digi Sport”.

Etichete: rapid , marian iancu , dorinel munteanu , marius sumudica , daniel niculae , dani coman , cristi balaj , victor angelescu , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Ce au spus scoțienii despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce au văzut evoluția românului cu Real Madrid

Foto A primit o minge direct în față, dar ce a urmat a făcut-o să devină virală instant

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Citeşte şi

Întrebat dacă va mai rămâne la Rapid, Bogdan Lobonț a oferit un răspuns scurt

Anunțul făcut de Victor Angelescu despre noul antrenor al Rapidului

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină